- Home
- Riba, umaci i salse, specijaliteti
- Namazi, umaci i salse
- Topping Pistacchio, 1000g
Topping Pistacchio, 1000g
Umak s okusom pistacija idealan za prekrivanje i ukrašavanje sladoleda, deserata, jogurta, milk shakeova i ledenih kava.
Related Products
Umak od vrganja 500g (bez glutena)
Krema od vrganja kao gotov umak spreman za upotrebu ili tek dio kreativnog jela. Umak sadrži fino mljevene vrganje prepoznatljivog okusa i arome. Uz jednostavnu pripremu idealna je baza tjesteninama, njokima, raznim prilozima ili kao umak uz meso. Od umaka...
Krema od sira Pecorino Romano DOP, 540g
Krema od sira Pecorino Romano DOP, 540 g. Vrhunska krema u kojoj je glavna zvijezda slavni talijanski Pecorino Romano sir, zaštićenog zemljopisnog podrijetla i nezamjenjivog oštrog okusa. Osnova ovog ukusnog umaka je zreli rimski pecorino, sir koji pruža bogat, slan...
Pesto alla Genovese umak sa bosiljkom Genovese D.O.P. 950g
0 out of 5
0 review(s)Pesto alla Genovese umak sa bosiljkom Genovese D.O.P. 950g
Odabir jedinstvenog sastojka, koji priča priču o uzbudljivoj zemlji poput Ligurije, omogućit će vam da se istaknete i kreirate jedinstvene okuse koji će osvojiti one koji probaju vašu hranu. Karakterizira ga intenzivna aroma zbog namirnica od kojih je pripremljen. Najbitniji...
Salsa od sušenih rajčica 530g
Usitnjena sušena rajčica povezana sa uljem, inćunima, bosiljkom i češnjakom čine ovu ukusnu salsu idealnu za umake, focaccie, bruschette ili sendviče.
Pesto od agruma, 500g (naranča, badem)
Ukusan i aromatičan pesto, pripremljen od pulpe naranče u kombinaciji s bademima. …… ekstra djevičanskim maslinovim uljem i parmezanom stvaraju kremu koja u sebi nosi sve okuse Mediterana. Idealan kao dodatak sirovom povrću ili ribi ali i kao sastojak gourmet...
Krema od artičoka, 980g
Krema od artičoka je fina, lagana, nježna i svestrana krema. Prva asocijacija su oni fini sendviči, talijanski meki panino s kuhanom šunkom, mozzarellom i rikolom ili vegetarijanski s grilanim povrćem. Namaz od artičoka jako se dobro slaže s bresaolom i...














