brands | Granoro |
---|---|
Pakiranje | 500 g |
- Home
- Tjestenine, riža, brašno, ulje
- Tjestenine
- Pasta di Granoro Puglia
- Tjestenina rezanici-gnijezda s jajima 500g
Tjestenina rezanici-gnijezda s jajima 500g
Dedicato tjestenina od jaja proizvodi se samo od krupice durum pšenice iz Puglie i svježih jaja.
Proces proizvodnje, pažljiv i točan u svakoj fazi, daje tijestu hrapavost tipičnu za ručno valjano tijesto.
Categories: Pasta di Granoro Puglia, Tjestenine, Tjestenine, riža, brašno, ulje
Tags: pasta Granoro, tjestenina s jajima, tjestenine
Related Products
Riža arborio- superfino 1000g
Nazvana po gradiću u Piemonteu oko kojeg se uzgaja, Arborio je najčešće korištena riža za rižoto i daje vrlo kremaste rezultate, s mekim zrnima. Karakteristike Robo Arborio riže čine veliko zrno koje je pažljivo oguljeno i nježno brušeno, lijepe bijele...
Linguine/ bavette (1,55mm), 500g
Al dente 9 minuta. Linguine Pastificio Di Martino savršen su izbor za sve ljubitelje talijanske kuhinje koji traže proizvod visoke kvalitete, u potpunosti napravljen od talijanske pšenice. Di Martino Linguine napravljeni su od najboljih sastojaka, od odabira žitarica do obrade....
Kruh za bruschette 400g
Kruh s maslinovim uljem za velike bruschette. Pakiranje sadrži 4 feta (jedna 100 gr). Idealano za pripremu odličnih bruschetta, brzi i zgodan snack za aperitive ili topla predjela. U kombinaciji s različitim kremama, mozzarellom, povrćem, gljivama, sušenim rajčicama, maslinama, pršutom...
Tortiglioni/ fusilli 500g
Al dente 10 minuta. Tortiglioni Pastificio Di Martino vrlo su kvalitetan proizvod, napravljen 100% od talijanske pšenice prvog izbora. Oblik ove tjestenine savršen je za držanje bilo koje vrste začina, a njihova al dente konzistencija osvojit će vas na prvi...
Brašno 00 za svježu i punjenu tjesteninu
00 meko pšenično brašno izvrsnih performansi za ručno rađena tijesta ili za tijesta napravljena u kraćem vremenu s industrijskim miješalicama. Brašno se preporučuje za izradu svježe tjestenina i njoka. Vlažnost 15.5 max% Pepeo 0,45 max% Proteini (N * 5,70) 10,5...