- Home
- Sirevi, suhomesnati proizvodi
- Suhomesnati proizvodi
- Roast beef 1,5kg
Roast beef 1,5kg
Privlačnost pečene govedine leži u njenoj sočnoj teksturi i snažnom okusu. Kada se skuha do savršenstva, roast beef se može pohvaliti ukusnom aromom i nježnošću koja se topi u ustima i kojoj je teško odoljeti. Danas više nego ikad street food scena uvrstila je ovu moćnu namirnicu u gurmanske sendviče, burgere i pizze. Narezana na tanke šnite, dobro se slaže s brojim umacima i povrćem.
Related Products
Artičoke srce u salamuri 2500g/ 1350g
Od odabranih svježih artičoka kojima su uklonjeni tvrdi listovi ostaje najukusniji dio, a to je njezino srce koje se pakira u salamuru. Idealna su za bilo koju svrhu, a savršeno će zamijeniti svježe artičoke. Od njih se rade odlični umaci,...
Stracciatella di burrata 140g Sabelli
Neodoljiva stracciatella di burrata! Stracciatella ili sadržaj burrate, sastoji se od trakica mozzarelle pomiješane sa svježim vrhnjem. Stoga unutrašnjost poznate burrate nije ništa drugo nego najbolji, najukusniji dio, a da biste dobili dobru stracciatellu, potrebno je vrlo svježe i visokokvalitetno...
Namaz od crnih kalabrijskih maslina 530g
Crne sitne kalabrijske masline obogaćene sjemenom koromača i extra djevičanskim maslinovim uljem koje daju živost ovoj posebnoj deliciji. Začinjen i snažnog okusa, savršen namaz za finger food kreacije, bruschette ili tradicionalne panuzzo sendviče.
Namaz od zelenih maslina 530g
Jabučni ocat, ulje i sol u odličnoj recepturi sa selektiranim i mljevenim maslinama. Maslina nocellara uzgaja se na plodnim padinama sicilijanskog vulkana Etne a ovaj namaz čine neodoljiv i pogodan za jela uz kruh, razne tapase i couvert ili ga...
Chilli papričice- kolutići u ulju 750g/ 450g
Crvene boje i ljute arome, nose u sebi miris i okus šarmantnog kalabrijskog kraja. Koriste se u mnogim različitim jelima obogaćujući ih svojom intenzivnom pikantnošću. Kvalitetan, praktičan i svestran proizvod često je nadohvat ruke naših kuhara.
Kalamon masline 820g/ 500g
Kalamon su poznate grčke masline, koje su dobile ime po gradu Kalamata u kojem se uzgajaju i proizvode. Radi se o crnim maslinama bademastog oblika. Mekane su i imaju specifičan intenzivan okus. Neizostavni su sastojak grčke salate, ali i ostalih...














