| brands | ROBO |
|---|---|
| Pakiranje | 6 komada / karton |
- Home
- Riba, umaci i salse, specijaliteti
- Razno
- Puževi naturale 850g/450g- bez kučice
Puževi naturale 850g/450g- bez kučice
Puž je zahvalna namirnica u kuhinji jer podnosi mnoge različite začine i aromatično bilje, i lako se sparuje s različitim vinima. Ukoliko nikad do sada niste pripremali ili jeli puževe, svakako preporučujemo da isprobate
Categories: Razno, Riba, umaci i salse, specijaliteti
Tags: bez glutena, puž, robo
Related Products
Mini jabuke u sirupu 425g /213g (13/14 kom. u lim.)
Savršenog izgleda mini jabuke pakirane su u blago zaslađenoj vodi. Zanimljiva namirnica koju kuhari vole koristiti za isticanje jela, bilo slanih ili slatkih. I nije samo ukras, jer mini jabuke su i ukusne.
Bijeli španjolski grah 2500g/ 1500g
Grah je najpoznatija mahunarka. Neutralnog je okusa pa omogućuje niz kombinacija s različitim namirnicama i začinima. Bijeli španjolski grah poseban je po svojim velikim zrnima a idealna su za predjela, salate i kuhanje tradicionalnih jela cijeloga svijeta od meksičkog pečenog...
Krema Panna Cotta 560g
Panna cotta jednostavan je desert sačinjen od nekoliko osnovnih sastojaka: mlijeka, slatkog vrhnja, šećera i želatine. Domovina panna cotte je Italija od kuda se ovaj kremasti desert proširio diljem svijeta i stekao planetarnu popularnost. Iako se može jesti iz posudice...
Šparoge zelene 660g/ 385g
Stabljika im je meka i nježna ali neodoljivo ukusna bez osjeta kiselina. Zbog toga ove vrste šparoga iznimno su cijenjene u kulinarstvu. Osim u hladnim predjelima uživali smo u njima u pripremanju raznih umaka, a najviše nas je oduševio umak...
Kapulice Borettane u aceto balsamico octu 840g/ 450g
Iz drevne tradicije potječe recept u kojem se kombinira najbolji luk s Modena aceto balsamicom. Ovaj mali luk dobio je ime po Borettu, gradu u provinciji Reggio Emilia u kojem se uzgaja od 1400. godine. Ohlađen, užitak je za nepce!...
Krema Catalana (Crème Brûlée) 800g
Krema catalana priprema se i jede doslovce svugdje s malim izmjenama. U Francuskoj je to crème brulée, u Italiji crem caramel, u Španjolskoj crema catalana, kod nas rožata. Jedinstvene kreacije možete stvarati uz dodatke poput vanilije, ruma, svježe mente, limunove...
















