Pastificio Temporin. Obiteljska proizvodnja tjestenine osnovana 1964.godine u Lugagnanu, malom selu u pokrajini Verona. Tjesteninu koju proizvodi obitelj Temporin napravljena je sa svježim jajima i semolina brašnom. Rok trajanja je četiri mjeseca od datuma proizvodnje. Neto težina: 1000g Vrjeme kuhanja...
Kalamon su poznate grčke masline, koje su dobile ime po gradu Kalamata u kojem se uzgajaju i proizvode. Radi se o crnim maslinama bademastog oblika. Mekane su i imaju specifičan intenzivan okus. Neizostavni su sastojak grčke salate, ali i ostalih...
Masline Taggiasche bez koštica u ekstra djevičanskom maslinovom ulju mala je, slatka talijanska maslina tamnocrvene boje i mirisnih voćnih nota. Ovu vrstu masline svakako ne treba posebno predstavljati jer svojom gastronomskom izvrsnosti spada u one namirnice koje jelima daje maštovitu...
Ručno ubrani, osušeni i prosijani origano. Ovaj origano vrhunske je kvalitete i koristi se za pizze, peciva, salate, kuhana jela poput ragua i dodatak ribljim jelima, umaku od rajčice, u rižotima i tjestenini. Težina: 35g
Listovi kapara savršeno idu uz bruskete, kanape sendviči, tjestenina s plodovima mora, kozice, škampi, zatim ribe poput tune, bonide, skuše i sabljarke. Volumen: 210ml