| brands | ROBO |
|---|---|
| Pakiranje | 3 komada / karton |
- Home
- Konzervirano povrće
- Crveni program - rajčice
- Pizza sauce 4100g
Pizza sauce 4100g
Bez kvalitetnih namirnica nema dobre pizze, u tome su jednoglasni njezini majstori i to je temelj od kojeg treba krenuti. Kvalitetan umak od rajčice je umak koji je napravljen od svježih rajčica, prirodan i ukusan, gust i lagano začinjen origanom, bosiljkom, lukom, bijelim paprom i tek malo slan. Prirodan i puni okus i crvena boja rajčice, karakteristike su ROBO pizza umaka koji čini čvrsti temelj za dobru pizzu
Model: 187
Categories: Crveni program - rajčice, Konzervirano povrće
Tags: bez glutena, pizzeria, rajčice, robo
Related Products
Zeleni papar u salamuri 740g/ 400g
Zeleni papar dobivamo tako što se plod (zrno) papra bere prije samog sazrijevanja pri čemu mu ostaje zelena boja. Zeleni papar se konzervira u salamuri i tako zadržava svoju posebnu ugodnu aromu. Biftek se često poslužuje s nekom vrstom umaka,...
Kapulice Borettane u aceto balsamico octu 840g/ 450g
Iz drevne tradicije potječe recept u kojem se kombinira najbolji luk s Modena aceto balsamicom. Ovaj mali luk dobio je ime po Borettu, gradu u provinciji Reggio Emilia u kojem se uzgaja od 1400. godine. Ohlađen, užitak je za nepce!...
Belle di cerignola masline 1550g/ 950g
Vrlo ukusne, velikog ploda oblika šljive porijeklom iz regije Puglia. Svijetle zelene boje i izrazito svježeg ukusa.
Zelene masline cijele- gigant 2600g/ 1600g
Kvalitetne zelene masline sa košticom u laganoj salamuri. Zdravih plodova, tvrde i karakteristično kiselkasto-slanog ukusa.
Taggiasche masline bez koštice u ulju 900g/ 650g
Masline Taggiasche bez koštica u ekstra djevičanskom maslinovom ulju mala je, slatka talijanska maslina tamnocrvene boje i mirisnih voćnih nota. Ovu vrstu masline svakako ne treba posebno predstavljati jer svojom gastronomskom izvrsnosti spada u one namirnice koje jelima daje maštovitu...
Artičoke mignon u ulju 760g/ 450g
Ovi komadi veličine zalogaja istovremeno su nježni i savršeno začinjeni. Jako su ukusne i pune okusa poput svježe pripremljenih artičoka. Često se konzumiraju u vinskim barovima uz sireve ili za sve popularnije tapase i zahvalno se nadopunjuju sa drugim namirnicama....















