| Pakiranje | 1000 g / 6 komada u kartonu |
|---|
- Home
- Riba, umaci i salse, specijaliteti
- Namazi, umaci i salse
- Pesto od agruma, 500g (naranča, badem)
Pesto od agruma, 500g (naranča, badem)
Ukusan i aromatičan pesto, pripremljen od pulpe naranče u kombinaciji s bademima. …… ekstra djevičanskim maslinovim uljem i parmezanom stvaraju kremu koja u sebi nosi sve okuse Mediterana.
Idealan kao dodatak sirovom povrću ili ribi ali i kao sastojak gourmet pizze.
Categories: Namazi, umaci i salse, Riba, umaci i salse, specijaliteti
Tags: argumi, pesto, ristoris, umaci
Related Products
Naranča Mustard sauce 180g
Idealno se slaže sa mekim sirevima i sirevima s plemenitom plijesni.
Krema od četiri vrste sira 800g
Cheddar, Ementaler, Parmigiano Reggiano i Fontina čine gustu ukusnu krema od četiri vrste sira. Složili smo se da je proizvod dobro osmišljen, a glavne su mu odlike mirisna aroma i jedinstvena receptura koja pruža jako fini, zanimljiv okus. Osim kao...
Umak od pečenih paprike 500g
Umak od pečenih paprike je zanimljiv, mirisan i pomalo egzotičan, a u isto vrijeme jednostavan i elegantan! Nudi mnoge ideje za vegetarijanska jela a već dovoljno ga je samo spojiti s najdražom tjesteninom. Također, ovaj proizvod smo spojili s drugim...
Pesto alla Genovese umak sa bosiljkom Genovese D.O.P. 950g
0 out of 5
0 review(s)Pesto alla Genovese umak sa bosiljkom Genovese D.O.P. 950g
Odabir jedinstvenog sastojka, koji priča priču o uzbudljivoj zemlji poput Ligurije, omogućit će vam da se istaknete i kreirate jedinstvene okuse koji će osvojiti one koji probaju vašu hranu. Karakterizira ga intenzivna aroma zbog namirnica od kojih je pripremljen. Najbitniji...
Grožđe mustard sauce 250g
Idealno se slaže sa mekim sirevima i sirevima sa plemenitom plijesni.
Steak Sauce Furore 310g
Dobar odrezak postaje još bolji samo kada se spari s izvrsnim umakom. Steak sauce Furore, idealno pikantan, na početku dominira papar, kasnije se sjedinjuju hren, celer, rajčica, naranča. Zaokruženog je i svježeg okusa a gustoće poput marmelade.














