| Pakiranje | 1000 g / 6 komada u kartonu |
|---|
- Home
- Riba, umaci i salse, specijaliteti
- Namazi, umaci i salse
- Pesto alla Genovese umak sa bosiljkom Genovese D.O.P. 950g
Pesto alla Genovese umak sa bosiljkom Genovese D.O.P. 950g
Odabir jedinstvenog sastojka, koji priča priču o uzbudljivoj zemlji poput Ligurije, omogućit će vam da se istaknete i kreirate jedinstvene okuse koji će osvojiti one koji probaju vašu hranu. Karakterizira ga intenzivna aroma zbog namirnica od kojih je pripremljen. Najbitniji sastojak je čak 28% bosiljka iz Genove, zatim sir Grana Padano D.O.P. vrhunsko maslinovo ulje, indijski oraščići i češnjak.
Model: 528
Categories: Namazi, umaci i salse, Riba, umaci i salse, specijaliteti
Tags: bez glutena, pesto, robo, umaci
Related Products
Inćuni- fileti slani u ulju 680g
Svima koji vole slane okuse morskih plodova inćuni su gurmanska poslastica. Fileti su dugi i čvrsti, lijepe svježe boje i uredno očišćeni od kostiju. Njihov je jak okus pogodan za pripremu raznih ukusnih recepata a poznati su po svojoj moći da obogaćuju sam...
Šumsko voće u sirupu 580g/ 300g
Borovnice, maline, kupine i crveni ribizl u vlastitom reduciranom soku sa smeđim šećerom. Nama je najdraža kombinacije panna cotte s preljevom od šumskog voća.
Šparoge zelene 660g/ 385g
Stabljika im je meka i nježna ali neodoljivo ukusna bez osjeta kiselina. Zbog toga ove vrste šparoga iznimno su cijenjene u kulinarstvu. Osim u hladnim predjelima uživali smo u njima u pripremanju raznih umaka, a najviše nas je oduševio umak...
Puževi naturale 850g/450g- bez kučice
Puž je zahvalna namirnica u kuhinji jer podnosi mnoge različite začine i aromatično bilje, i lako se sparuje s različitim vinima. Ukoliko nikad do sada niste pripremali ili jeli puževe, svakako preporučujemo da isprobate
Češnjak- marinirani 1000g
Ukusan i hrskav češnjak sa blagom prirodom aromom bez neugodnog mirisa. Pripremljen prema jedinstvenoj metodi uz dodatak začina i rajčice. Plodovi češnjaka su zdravi i cijeli. Proizvod je specifičan i dobro prihvaćen od strane gosta tako se udomaćio u mnogim...
Kapulice Borettane u aceto balsamico octu 840g/ 450g
Iz drevne tradicije potječe recept u kojem se kombinira najbolji luk s Modena aceto balsamicom. Ovaj mali luk dobio je ime po Borettu, gradu u provinciji Reggio Emilia u kojem se uzgaja od 1400. godine. Ohlađen, užitak je za nepce!...















