| brands | Zuccato |
|---|---|
| Pakiranje | 3900 g / 1700 g |
- Home
- Konzervirano povrće
- Ostalo konzervirano povrće
- Papričice Veneto picante u octu 3900 g / 1700 g
Papričice Veneto picante u octu 3900 g / 1700 g
Značajna je tradicija ljutih paprika u nas, u Slavoniji, Baranji i Srijemu posebice. No, uz bogato naslijeđe važni nam globalni ljuti trendovi kucaju na vrata. Veneto papričice dominiraju svojom svježinom, ugodne su ljutine, sočne i hrskave. Obožavatelji ljute hrane smtraju je taman’ ljutom, koliko treba niti previše niti premalo.
Model: 519
Categories: Konzervirano povrće, Ostalo konzervirano povrće
Tags: bez glutena, paprika, pizza, pizzeria, salata, tapas
Related Products
Kapari sa peteljkom u octu 540g
Zahvaljujući očuvanju stabljike izvrsne su za finger food, predjela i grickalice ili možete uživati u njima uz aperitive. Uz voćnu svježinu kaparuni su prepoznatljivog okusa i mirisa, a idealni su za ukrašavanje glavnih jela od mesa ili ribe. Često serviraju...
Taggiasche masline u salamuri 950g/ 650g
Vrsta ligurijskih maslina koja se idealno slažu uz aperitive, dodaju umacima ili prate glavna jela. Često se slaže u selekcijama sa zelenim gigant i crnim maslinama. Šarene su i ukusne, kod nas ih prepoznaju pod imenom Talijanke. Maslina za couvert,...
Šparoge zelene 660g/ 385g
Stabljika im je meka i nježna ali neodoljivo ukusna bez osjeta kiselina. Zbog toga ove vrste šparoga iznimno su cijenjene u kulinarstvu. Osim u hladnim predjelima uživali smo u njima u pripremanju raznih umaka, a najviše nas je oduševio umak...
Kapulice crvene u vinskom octu 2500g/ 1500g
Crvene izdužene kapulice prirodno su slatke, a bojom i izgledom dominiraju na tanjuru. Kao namirnica izuzetno je svestrana u kombiniranju s mnogim jelima, od hladnih plata, ukusne dekoracije, priloga ili kao dio toplog jela na žlicu. Nekako podsjeća na stara...
Kapari usoljeni 1000g
Na Sredozemlju se najčešće upotrebljavaju samo usoljeni kapari koji imaju pravu, izvornu aromu. Prije upotrebe treba ih dobro isprati kako jelo ne bi bilo preslano. Kapari se dodaju uvijek pri kraju kuhanja jer u suprotnome gube na aromi.
Friarielli – vrhovi mladih brokula u ulju 950g/600g
Ovaj ukusni napuljski specijalitet čine vrhovi mladih brokula u marinadi vinskoga octa, suncokretovog ulja i začina. Osim što se dobro slažu uz kratku tjesteninu dobro su poznate i kombinacije s kobasicama ili svinjetinom. Ipak, poznatiji su burgeri i napuljske pizze,...
















