- Home
- Riba, umaci i salse, specijaliteti
- Deserti
- Maraschino zelene višnje s peteljkom
Maraschino zelene višnje s peteljkom
Zelene trešnje iz Toschi koktel linije trešanja idealne su za ukrašavanje i davanje atraktivnosti izgleda i okusa svim pićima.
Related Products
Tartufata 170g
Tartufata Po originalnoj recepturi, nepromijenjenog okusa i kvalitete. Lareto tartufata zapanjujuća je mješavina crnih ljetnih tartufa, gljiva, crnih maslina, aromatičnog bilja i začina. Rezultat je niz snažnih i intenzivnih okusa koja se savršeno isprepliću s mnogim jelima oplemenjujući ih posebnim...
Tartufata 500g
Tartufata Po originalnoj recepturi, nepromijenjenog okusa i kvalitete. Lareto tartufata zapanjujuća je mješavina crnih ljetnih tartufa, gljiva, crnih maslina, aromatičnog bilja i začina. Rezultat je niz snažnih i intenzivnih okusa koja se savršeno isprepliću s mnogim jelima oplemenjujući ih posebnim...
Listovi kapara u maslinovom ulju 220g
Listovi kapara u maslinovom ulju dolaze nam s otoka Pantelleria, smješten južno od Sicilije. Pažljivo odabrani listovi kapara, čvrsti i hrskavi, ugodne oštrine s pravom ravnotežom između ljutih i aromatičnih okusa. Osim što imaju dobar okus, na tanjuru izgledaju sjajno!...
Kapari sa peteljkom u octu 1000g
Zahvaljujući očuvanju stabljike izvrsne su za finger food, predjela i grickalice ili možete uživati u njima uz aperitive. Uz voćnu svježinu kaparuni su prepoznatljivog okusa i mirisa, a idealni su za ukrašavanje glavnih jela od mesa ili ribe. Često serviraju...
Zelene masline bez koštice 2450g/ 1200g
Masline bez koštice u kvalitetnoj blagoj salamuri. Pažljivom proizvodnjom i pakiranjem masline dolaze cijele, neoksidirane, nisu naborane i natisnute. Morske ili grčke salate, umaci, aperitivi, hladne plate, bruschette, pizze, focaccie, martini, uz ribu, za izradu namaza ili tapenada, kruh sa...
Meso rakovice – grancigula 170g/121g
Meso rakovice, grancigula ili crab meat. Crvenkasto bijele boje, pažljivo očišćena od ostataka raka i ljuskica. Konzervirana je u blagoj salamuri koji uz dodatak ribljeg temeljca postaje prava poslastica. Isprobali smo tri klasična recepta; na rižoto, u umaku od temeljca...













