| brands | Gianni Negrini |
|---|---|
| Pakiranje | 4,5 kg, 9 kg |
- Home
- Sirevi, suhomesnati proizvodi
- Suhomesnati proizvodi
- Kuhani pršut Prosciutto cotto – Prateria 4,5 kg
Kuhani pršut Prosciutto cotto – Prateria 4,5 kg
Prosciutto Cotto Prateria Negrini. Kuhani pršut – kralj na tanjuru!
Prije svega, pršut je opći pojam koji znači šunka. Crudo doslovno znači “sirov”, a cotto doslovno znači “kuhan”. Važno je znati razliku između proizvoda kako biste odabrali najbolje za vaše potrebe jer imaju različit okus. Prosciutto Cotto dobiva se od jedne svinjske butine izrezane s kožom i masnim slojem koji ostaje na proizvodu a zatim se polako kuha na pari. Karakteristike kvalitetnog proizvoda su komadi okruglog oblika s masnoćom, blijedo ružičaste boje, bez kostiju, ali kompaktan, s tri dijela koji odražavaju strukturu mišićnih vlakana. Znate onaj miris kada vam dolazi pizza na stol, a šunka neodoljivo miriši. Kralj!
Model: 134
Categories: Riba, umaci i salse, specijaliteti, Sirevi, suhomesnati proizvodi, Suhomesnati proizvodi
Tags: Gianni Negrini, pizzeria, suhomesnati proizvodi
Related Products
Kalamon masline 820g/ 500g
Kalamon su poznate grčke masline, koje su dobile ime po gradu Kalamata u kojem se uzgajaju i proizvode. Radi se o crnim maslinama bademastog oblika. Mekane su i imaju specifičan intenzivan okus. Neizostavni su sastojak grčke salate, ali i ostalih...
Mozzarella fior di dolcezza 25*100 g.
Mozzarella je jedan od najpoznatijih talijanskih sireva, a slovi i za najprodavaniji sir na svijetu. To i ne čudi s obzirom na njen vrlo blag i svjež okus, odličnu topivost i brojne mogućnosti primjene. Mozzarella Sabelli blagog je, svježeg i...
Burrata u foliji 350g Sabelli
Buratta je jedan od najcjenjenijih talijanskih sireva. Njezina nježna tekstura koja podsjeća na maslac, nezaboravan je doživljaj za nepce. Mlijeko za Burattu dobiva se od vodenih bivola a karakterizira ga izrazita bjelina. Pri izradi Buratte koristi se toplo mlijeko. Dok...
Friarielli – vrhovi mladih brokula u ulju 950g/600g
Ovaj ukusni napuljski specijalitet čine vrhovi mladih brokula u marinadi vinskoga octa, suncokretovog ulja i začina. Osim što se dobro slažu uz kratku tjesteninu dobro su poznate i kombinacije s kobasicama ili svinjetinom. Ipak, poznatiji su burgeri i napuljske pizze,...
Taggiasche masline u salamuri 950g/ 650g
Vrsta ligurijskih maslina koja se idealno slažu uz aperitive, dodaju umacima ili prate glavna jela. Često se slaže u selekcijama sa zelenim gigant i crnim maslinama. Šarene su i ukusne, kod nas ih prepoznaju pod imenom Talijanke. Maslina za couvert,...
Taggiasche masline bez koštice u salamuri 984g/ 650g
Vrsta ligurijskih maslina koja se idealno slažu uz aperitive, dodaju umacima ili prate glavna jela. Često se slaže u selekcijama sa zelenim gigant i crnim maslinama. Šarene su i ukusne, kod nas ih prepoznaju pod imenom Talijanke.













