| brands | D'Amico |
|---|---|
| Pakiranje | 400 g/ 240 g |
- Home
- Riba, umaci i salse, specijaliteti
- Deserti
- Kesteni u sirupu, 880g
Kesteni u sirupu, 880g
Cijeli, oguljeni kesteni u sirupu zbog svog okusa dobro se prilagođavaju i slatkim i slanim jelima.
Isprobali smo nekoliko vrsta rižota u koje smo dodali kestene, a neki od recepata postali su omiljeni… Poput rižota s kestenima, tartufatom i vrganjima ili puževima.
Osim za slana jela, kesteni u sirupu idealni su za pripremu slastica kao i za dekoraciju. Sameljite kestene i nadodajte ih u kremu torte od burbon vanilije i dobiti ćete pravu jesensku slasticu.
Categories: Deserti, Konzervirano povrće, Ostalo konzervirano povrće
Tags: bez glutena, kesteni, robo
Related Products
Chilli papričice- kolutići u ulju 750g/ 450g
Crvene boje i ljute arome, nose u sebi miris i okus šarmantnog kalabrijskog kraja. Koriste se u mnogim različitim jelima obogaćujući ih svojom intenzivnom pikantnošću. Kvalitetan, praktičan i svestran proizvod često je nadohvat ruke naših kuhara.
Friarielli – vrhovi mladih brokula u ulju 950g/600g
Ovaj ukusni napuljski specijalitet čine vrhovi mladih brokula u marinadi vinskoga octa, suncokretovog ulja i začina. Osim što se dobro slažu uz kratku tjesteninu dobro su poznate i kombinacije s kobasicama ili svinjetinom. Ipak, poznatiji su burgeri i napuljske pizze,...
Namaz od crnih kalabrijskih maslina 530g
Crne sitne kalabrijske masline obogaćene sjemenom koromača i extra djevičanskim maslinovim uljem koje daju živost ovoj posebnoj deliciji. Začinjen i snažnog okusa, savršen namaz za finger food kreacije, bruschette ili tradicionalne panuzzo sendviče.
Češnjak- marinirani 1000g
Ukusan i hrskav češnjak sa blagom prirodom aromom bez neugodnog mirisa. Pripremljen prema jedinstvenoj metodi uz dodatak začina i rajčice. Plodovi češnjaka su zdravi i cijeli. Proizvod je specifičan i dobro prihvaćen od strane gosta tako se udomaćio u mnogim...
Namaz od zelenih maslina 530g
Jabučni ocat, ulje i sol u odličnoj recepturi sa selektiranim i mljevenim maslinama. Maslina nocellara uzgaja se na plodnim padinama sicilijanskog vulkana Etne a ovaj namaz čine neodoljiv i pogodan za jela uz kruh, razne tapase i couvert ili ga...
Zeleni papar u salamuri 740g/ 400g
Zeleni papar dobivamo tako što se plod (zrno) papra bere prije samog sazrijevanja pri čemu mu ostaje zelena boja. Zeleni papar se konzervira u salamuri i tako zadržava svoju posebnu ugodnu aromu. Biftek se često poslužuje s nekom vrstom umaka,...















