| brands | ROBO |
|---|---|
| Pakiranje | 800 g |
- Home
- Konzervirano povrće
- Gljive
- Gljive Nameko – Famigliola gialla 800 g
Gljive Nameko – Famigliola gialla 800 g
Gljiva koju vole gurmani! Namirnica koja se dobro slaže s jelima od tjestenine i riže, a ističe se posebnim vizualnim učinkom koji daje svakom jelu. Nameko je gljiva koja se široko koristi u raznim receptima i pripravcima. Može se konzervirati u ulju, gdje konzerviranje poboljšava okus nameka koji je vrlo apetitlih. Nameko ima fini aromatičan miris i ugodan okus, s blagom notom oraha. Izvrsna je gljiva kada se jede kao predjelo ili kao dodatak glavnim jelima poput priloga uz steakove.
Related Products
Kapari usoljeni 1000g
Na Sredozemlju se najčešće upotrebljavaju samo usoljeni kapari koji imaju pravu, izvornu aromu. Prije upotrebe treba ih dobro isprati kako jelo ne bi bilo preslano. Kapari se dodaju uvijek pri kraju kuhanja jer u suprotnome gube na aromi.
Zelene masline cijele- gigant 2600g/ 1600g
Kvalitetne zelene masline sa košticom u laganoj salamuri. Zdravih plodova, tvrde i karakteristično kiselkasto-slanog ukusa.
Kapulice Borettane u aceto balsamico octu 840g/ 450g
Iz drevne tradicije potječe recept u kojem se kombinira najbolji luk s Modena aceto balsamicom. Ovaj mali luk dobio je ime po Borettu, gradu u provinciji Reggio Emilia u kojem se uzgaja od 1400. godine. Ohlađen, užitak je za nepce!...
Kapari sa peteljkom u octu 540g
Zahvaljujući očuvanju stabljike izvrsne su za finger food, predjela i grickalice ili možete uživati u njima uz aperitive. Uz voćnu svježinu kaparuni su prepoznatljivog okusa i mirisa, a idealni su za ukrašavanje glavnih jela od mesa ili ribe. Često serviraju...
Artičoke srca grillana u ulju 750g/ 450g
Od branja do čišćenja i pripreme za grilanje sve se radi ručno. Rezultat je ukusno srce artičoke punog i pomalo slatkastog okusa. Često se servira kao prilog uz meso sa žara ili kao komponenta složenijih salata.
Šparoge zelene 660g/ 385g
Stabljika im je meka i nježna ali neodoljivo ukusna bez osjeta kiselina. Zbog toga ove vrste šparoga iznimno su cijenjene u kulinarstvu. Osim u hladnim predjelima uživali smo u njima u pripremanju raznih umaka, a najviše nas je oduševio umak...
















