| brands | Granoro |
|---|---|
| Pakiranje | 400 g |
- Home
- Tjestenine, riža, brašno, ulje
- Tjestenine
- Pasta di Granoro Puglia
- Fusilli – gluten free Granoro 400 g
Fusilli – gluten free Granoro 400 g
Tjestenina bez glutena s quinoa brašnom. Posebno formulirano za osobe koje ne podnose gluten.
Model: 574
Categories: Pasta di Granoro Puglia, Tjestenine, Tjestenine, riža, brašno, ulje
Tags: gluten free, pasta Granoro, tjestenine
Related Products
Paccheri
U napuljskoj kuhinji paccheri postoje već dugo vremena. U prošlosti se smatrala tjesteninom za siromašne jer su komadi jako veliki i zasitni. Dakle, tek s malom količinom tjestenine mogli bi se zadovoljiti apetiti. Osim toga, ovo je bila jeftina hrana...
Orecchiette
Orecchiette ili male uši, tipičan su oblik tjestenine iz Puglie, prepoznatljive kulinarske regije jugoistočne Italije. Male uši ili šeširići prije su se valjali ručno. Oblik je nastao tako što se tijesto za tjesteninu izreže na male komadiće te se nožem...
Aceto Balsamico BIANCO 500ml
Okus je nježan i delikatan, a miris intenzivniji, savršen za aromatiziranje i obogaćivanje bezbrojnih recepata. Neki kuhari radi vizualnog izgleda jela preferiraju svijetli aceto.
Aceto Basalmico Silver 250ml (Villa Grimelli)
Vrhunski Aceto Balsamico di Modena SILVER. 45% koncentriranog mošta od grožđa. Ovaj dobro izbalansirani i kremasti balzamični ocat iz Modene savršen je za vaša glavna jela od mesa i ribe, poboljšavajući njihove okuse za optimalnu ravnotežu slatkog i kiselog. Idealno...
Vermicelli/ spaghetti (Ø 2,10mm), 500g
Al dente 10 minuta. Dugi format sličan špaghetti, karakteriziran debljim promjerom i vrlo drevnim podrijetlom. Zahvaljujući svojoj svestranosti, Vermicelli su pogodni za najrazličitije kombinacije, a također se dobro slažu s brzim i tradicionalnim začinima talijanske kuhinje poput klasičnog umaka od...
Riža carnaroli- riso buono gran reserva 1000g
Carnaroli Gran Reserva je riža koja prolazi proces sazrijevanja od dvije godine u silosima u posebno kontroliranim uvjetima. Talijani su sortu carnaroli počeli odležavati radi važnih promjena. Teksturu i okuse rižota diže na novu gastronomsku razinu. Odležana riža tijekom kuhanja...












