- Home
- Tjestenine, riža, brašno, ulje
- Brašno
- Durum Semola rimacinata za tjesteninu, dva puta mljevena 5kg
Durum Semola rimacinata za tjesteninu, dva puta mljevena 5kg
Brašno durum pšenice.
Krupica od durum pšenice dobivena mljevenjem odabranih domaćih i stranih pšenica.
Preporuča se za proizvodnju kruha, svježe tjestenine i nedizanih pekarskih proizvoda.
Vlažnost 15,5 max%
Pepeo (mineralne soli) 0,90% max
Proteini (N * 5,70) 11,5% min
Suhi gluten 11% min
Padajući broj 400 ± 50 sec.
Alveograf za sjeckanje P / L 1,80 ± 0,20
W 220 ± 20
Categories: Brašno, Tjestenine, riža, brašno, ulje
Tags: brašno, Molino Scoppettuolo, tjestenine
Related Products
Riža parboiled- 1000g
Parboiled riža je tehnološki obrađena riža. Priprema se posebnim postupkom parenja i tlačenja da bi se sačuvali hranjivi sastojci odnosno neoljuštena se riža prije valjanja namače, kuha, suši i zatim ljušti. Namakanje traje od nekoliko sati do nekoliko dana, pri...
Aceto Basalmico Platinum 250ml (Villa Grimelli)
Vrhunski Aceto Balsamico di Modena Platinum. 65% koncentriranog mošta od grožđa. Puke kapi ovog gustog, savršeno izrađenog balzamičnog octa iz Modene će eskalirati jednostavna jela, poput sladoleda, jagoda i odležanog sira do izvanredne gurmanske razine. Idealno za jagode, sladoled i...
Vermicelli/ spaghetti (Ø 2,10mm), 500g
Al dente 10 minuta. Dugi format sličan špaghetti, karakteriziran debljim promjerom i vrlo drevnim podrijetlom. Zahvaljujući svojoj svestranosti, Vermicelli su pogodni za najrazličitije kombinacije, a također se dobro slažu s brzim i tradicionalnim začinima talijanske kuhinje poput klasičnog umaka od...
Mezzi Rigatoni (Ø 0,8mm), 500g
Al dente 9 minuta. Mezzi Rigatoni Pastificio Di Martino pravi su užitak za ljubitelje tradicionalne talijanske tjestenine. Napravljeni od 100% visokokvalitetne talijanske pšenice, ovi polu-rigatoni savršeni su za one koji traže ukusno i hranjivo jelo. Format, duljine otprilike 3,5cm i...
Orecchiette
Orecchiette ili male uši, tipičan su oblik tjestenine iz Puglie, prepoznatljive kulinarske regije jugoistočne Italije. Male uši ili šeširići prije su se valjali ručno. Oblik je nastao tako što se tijesto za tjesteninu izreže na male komadiće te se nožem...













