- Home
- Konzervirano povrće
- Crveni program - rajčice
- Confit crvene cherry rajčice Pomotto 770g/450g
Confit crvene cherry rajčice Pomotto 770g/450g
Pomotto je confit crvenih cherry rajčica, dugo kuhane i na kontroliranoj temperaturi, oguljene i konzervirane u ulju, bez dodataka, i bojila. Cijele, bez kore i izduženog oblika karakteriziraju je slatke note te meka i mesnata konzistencija. Zbog svoga širokog raspona pripreme mogućnosti korištenja su zapravo beskrajne, od pripreme gurmanskih sendviča, primjerice s povrćem na žaru i kozjim sirom, pizza i focaccia, predjela, složenih tjestenina ili salata. Proizvod pruža mnoga rješenja za pripremu vegetarijanskih jela i bruschetta. Pomotto je dostupan u pakiranju od 770 g u kojemu se nalazi otprilike 65 komada confit cherry rajčica.
Model: 683
Categories: Crveni program - rajčice, Konzervirano povrće
Tags: pizzeria, rajčice, robo, tapas
Related Products
Friarielli – vrhovi mladih brokula u ulju 950g/600g
Ovaj ukusni napuljski specijalitet čine vrhovi mladih brokula u marinadi vinskoga octa, suncokretovog ulja i začina. Osim što se dobro slažu uz kratku tjesteninu dobro su poznate i kombinacije s kobasicama ili svinjetinom. Ipak, poznatiji su burgeri i napuljske pizze,...
Crveni grah kidney 2500g
Upotreba crvenog graha u kulinarstvu je zaista svestrana. Može se koristiti u hladnim i toplim jelima. Dobro je poznat kao glavna namirnica popularnog chili-ja, a također se koristi u raznim složencima i salatama. Crveni grah je neizostavan sastojak dobro poznate...
Belle di cerignola masline 1550g/ 950g
Vrlo ukusne, velikog ploda oblika šljive porijeklom iz regije Puglia. Svijetle zelene boje i izrazito svježeg ukusa.
Artičoke srce u salamuri 2500g/ 1350g
Od odabranih svježih artičoka kojima su uklonjeni tvrdi listovi ostaje najukusniji dio, a to je njezino srce koje se pakira u salamuru. Idealna su za bilo koju svrhu, a savršeno će zamijeniti svježe artičoke. Od njih se rade odlični umaci,...
Kukuruz šećerac 1870g/ 1775g
Šećerac ima sočna, hrskava i ukusna zrna zlatne boje. Kukuruz šećerac može učiniti bitnu razliku u okusu, ali i izgledu jela. U kombinaciji s paprikom, mrkvom, graškom ili lukom, na pizzama ili u salatama, umacima ili tortillama jednostavno oduševljava! Termički...
Kapari usoljeni 1000g
Na Sredozemlju se najčešće upotrebljavaju samo usoljeni kapari koji imaju pravu, izvornu aromu. Prije upotrebe treba ih dobro isprati kako jelo ne bi bilo preslano. Kapari se dodaju uvijek pri kraju kuhanja jer u suprotnome gube na aromi.















