- Home
- Sirevi, suhomesnati proizvodi
- Mozzarelle
- Burratina s tartufima 100g – Sabelli
Burratina s tartufima 100g – Sabelli
Vrla tanka “folija” mozzarelle ispod koje se nalazi kremasto unutrašnjost s okusom tartufa.
Gastronomska izvrsnost iznenađujućeg okusa, napravljena od 100% talijanskog mlijeka.
Categories: Mozzarelle, Sirevi, suhomesnati proizvodi
Tags: burrata, sabelli, salata, sir
Related Products
Polusušene crvene cherry rajčice u ulju 750g/ 450g
Rajčice se u posebnim pećima dovode u stanje uvenulosti, a prethodno se temeljito peru i režu na polutke. Nakon sušenja rajčice se mariniraju u ulju sa začinskim i ljekovitim biljem i tako se pakiraju. Ovaj poseban tretman daje značajke proizvoda...
Slanutak naturale (u salamuri) 2500g
Slanutak Robo u salamuri prirodno je konzervirana kvalitetna namirnica. Kremaste je strukture, blagog orašastog okusa i nešto krupnije kalibraže. Slanutak je jedna od čestih namirnica u prehrani vegetarijanaca. Od njega se rade grickalice i krekeri, salate, falafel kuglice, spremaju se slasni sendviči, kuhaju maneštre...
Kalamon masline 820g/ 500g
Kalamon su poznate grčke masline, koje su dobile ime po gradu Kalamata u kojem se uzgajaju i proizvode. Radi se o crnim maslinama bademastog oblika. Mekane su i imaju specifičan intenzivan okus. Neizostavni su sastojak grčke salate, ali i ostalih...
Kapulice u octu- perline 1650g/ 1000g
Čvrste i hrskave, ukusne i sočne kapulice u finom vinskom octu. Biserno su sitne su i baš zato su odlične za ukrašavanje malih sendviča, bruschetta ili canapea dok svojim svježim okusom mogu jednostavna jela pretvarati u fine zalogaje.
Zelene rajčice četvrtine u ulju 750g/ 450g
Rajčice se beru dok su još zelene, režu se na četvrtine i blago suše u posebnim uvjetima. Aromatiziraju se u suncokretovom ulju s dodatkom peršina, soli, češnjaka, bosiljka i čilija. Njihova velika vrijednost sastoji se od jakog okusa i istodobno...
Crne masline bez koštice 2600g/1200g
Masline bez koštice u kvalitetnoj blagoj salamuri. Pažljivom proizvodnjom i pakiranjem masline dolaze cijele, neoksidirane, nisu naborane i natisnute. Možete od crnih otkoštenih maslina uz dodatak slanih inćuna, kvalitetnog maslinova ulja, kapara i svježeg bosiljka kosanjem ili gnječenjem u mužaru...














