- Home
- Sirevi, suhomesnati proizvodi
- Mozzarelle
- Burratina dimljena 100g (2x100g) Sabelli
Burratina dimljena 100g (2x100g) Sabelli
Prava eksplozija okusa koju daje kontrast između tankog vanjskog sloja mozzarelle i kremaste mliječno bijele unutrašnjosti. Proizvod je dobiven prirodnim procesom dimljenja.
Sabelli dimljena burratina u jednom pakiranje se nalaze dvije burratine po 100grama.
Related Products
Mozzarelline kuglice 8g Sabelli
Bocconcini – najpoznatiji talijanski finger food!. Mozzarella sir punog je mliječnog okusa i snježnobijelog izgleda. Proizvedeno je od 100% talijanskog kravljeg mlijeka iz planinske regije Abruzzo. Što je salata bez mozzarella kuglica? Za pravi okus Italije, poslužite naše mini mozzarelle...
Kukuruz šećerac 1870g/ 1775g
Šećerac ima sočna, hrskava i ukusna zrna zlatne boje. Kukuruz šećerac može učiniti bitnu razliku u okusu, ali i izgledu jela. U kombinaciji s paprikom, mrkvom, graškom ili lukom, na pizzama ili u salatama, umacima ili tortillama jednostavno oduševljava! Termički...
Grana padano 16.mjeseci 1kg – Zanetti
GRANA PADANO 16 MJ. – POLA KOLUTA 18KG Originalni Grana Padano sir, 16 mjeseci star. Grana Padano sir simbol je Italije, koji je poznat svugdje u svijetu. Grana Padano je tvrdi sir koji se proizvodi u dolini rijeke Po, u...
Bijeli španjolski grah 2500g/ 1500g
Grah je najpoznatija mahunarka. Neutralnog je okusa pa omogućuje niz kombinacija s različitim namirnicama i začinima. Bijeli španjolski grah poseban je po svojim velikim zrnima a idealna su za predjela, salate i kuhanje tradicionalnih jela cijeloga svijeta od meksičkog pečenog...
Polusušene crvene cherry rajčice u ulju 750g/ 450g
Rajčice se u posebnim pećima dovode u stanje uvenulosti, a prethodno se temeljito peru i režu na polutke. Nakon sušenja rajčice se mariniraju u ulju sa začinskim i ljekovitim biljem i tako se pakiraju. Ovaj poseban tretman daje značajke proizvoda...
Artičoke srca grillana u ulju 750g/ 450g
Od branja do čišćenja i pripreme za grilanje sve se radi ručno. Rezultat je ukusno srce artičoke punog i pomalo slatkastog okusa. Često se servira kao prilog uz meso sa žara ili kao komponenta složenijih salata.
















