| brands | ROBO |
|---|---|
| Pakiranje | 12 komada / karton |
- Home
- Tjestenine, riža, brašno, ulje
- Aceto balsamico
- Aceto Balsamico 250ml
Aceto Balsamico 250ml
U samom srcu regije Emilia-Romagna nalazi se jedinstveno mjesto na svijetu koji proizvodi vrhunski balsamico ocat iz Modene IGP po tradicionalnoj i originalnoj recepturi.
Categories: Aceto balsamico, Tjestenine, riža, brašno, ulje
Tag: aceto balsamico
Related Products
Riža carnaroli- riso buono gran reserva 1000g
Carnaroli Gran Reserva je riža koja prolazi proces sazrijevanja od dvije godine u silosima u posebno kontroliranim uvjetima. Talijani su sortu carnaroli počeli odležavati radi važnih promjena. Teksturu i okuse rižota diže na novu gastronomsku razinu. Odležana riža tijekom kuhanja...
Aceto Balsamico BIANCO 500ml
Okus je nježan i delikatan, a miris intenzivniji, savršen za aromatiziranje i obogaćivanje bezbrojnih recepata. Neki kuhari radi vizualnog izgleda jela preferiraju svijetli aceto.
Aceto Basalmico Platinum 250ml (Villa Grimelli)
Vrhunski Aceto Balsamico di Modena Platinum. 65% koncentriranog mošta od grožđa. Puke kapi ovog gustog, savršeno izrađenog balzamičnog octa iz Modene će eskalirati jednostavna jela, poput sladoleda, jagoda i odležanog sira do izvanredne gurmanske razine. Idealno za jagode, sladoled i...
Riža carnaroli- superfino 1000g
Carnaroli je sorta riže bijelog dugog zrna, pomalo orašastog okusa i ne pretvrda. Najpoznatija karakteristika Robo riže je njezina iznimna sposobnost puštanja škroba i stvaranje kremoznosti. Prilikom kuhanja može apsorbirati veću količinu tekućine dok zrna ravnomjerno bubre i ne raskuhavaju...
Orecchiette
Orecchiette ili male uši, tipičan su oblik tjestenine iz Puglie, prepoznatljive kulinarske regije jugoistočne Italije. Male uši ili šeširići prije su se valjali ručno. Oblik je nastao tako što se tijesto za tjesteninu izreže na male komadiće te se nožem...
Brašno 00 za svježu i punjenu tjesteninu
Fino mljeveno brašno za svježu i punjenu tjesteninu tip 00. Prilikom izrade domaće tjestenine morate uzeti u obzir kvalitetu svih proizvoda. Pšenično brašno mora biti besprijekorne kvalitete koje pruža željenu konzistenciju tijesta, zadržavajući privlačan izgled i izražen okus a kod...












