- Home
- Riba, umaci i salse, specijaliteti
- Namazi, umaci i salse
- Topping Pistacchio, 1000g
Topping Pistacchio, 1000g
Umak s okusom pistacija idealan za prekrivanje i ukrašavanje sladoleda, deserata, jogurta, milk shakeova i ledenih kava.
Related Products
Namaz od crnih kalabrijskih maslina 530g
Crne sitne kalabrijske masline obogaćene sjemenom koromača i extra djevičanskim maslinovim uljem koje daju živost ovoj posebnoj deliciji. Začinjen i snažnog okusa, savršen namaz za finger food kreacije, bruschette ili tradicionalne panuzzo sendviče.
Tartufata 170g
Tartufata Po originalnoj recepturi, nepromijenjenog okusa i kvalitete. Lareto tartufata zapanjujuća je mješavina crnih ljetnih tartufa, gljiva, crnih maslina, aromatičnog bilja i začina. Rezultat je niz snažnih i intenzivnih okusa koja se savršeno isprepliću s mnogim jelima oplemenjujući ih posebnim...
Krema od sira Pecorino Romano DOP, 540g
Krema od sira Pecorino Romano DOP, 540 g. Vrhunska krema u kojoj je glavna zvijezda slavni talijanski Pecorino Romano sir, zaštićenog zemljopisnog podrijetla i nezamjenjivog oštrog okusa. Osnova ovog ukusnog umaka je zreli rimski pecorino, sir koji pruža bogat, slan...
Pesto alla Genovese umak sa bosiljkom Genovese D.O.P. 950g
0 out of 5
0 review(s)Pesto alla Genovese umak sa bosiljkom Genovese D.O.P. 950g
Odabir jedinstvenog sastojka, koji priča priču o uzbudljivoj zemlji poput Ligurije, omogućit će vam da se istaknete i kreirate jedinstvene okuse koji će osvojiti one koji probaju vašu hranu. Karakterizira ga intenzivna aroma zbog namirnica od kojih je pripremljen. Najbitniji...
Pesto alla genovese 500g
Ovaj talijanski specijalitet je spreman odmah za korištenje. Idealan je za umake za sve vrste tjestenina, za razne preljeve, dekoriranje pizza i bruschetta.
Pesto od agruma, 500g (naranča, badem)
Ukusan i aromatičan pesto, pripremljen od pulpe naranče u kombinaciji s bademima. …… ekstra djevičanskim maslinovim uljem i parmezanom stvaraju kremu koja u sebi nosi sve okuse Mediterana. Idealan kao dodatak sirovom povrću ili ribi ali i kao sastojak gourmet...













