| brands | ROBO |
|---|---|
| Pakiranje | 12 komada / karton |
- Home
- Riba, umaci i salse, specijaliteti
- Razno
- Spray za podmazivanje kalupa 500ml
Spray za podmazivanje kalupa 500ml
Koristan sprej sadrži mješavinu biljnih ulja koja omogućuju lako uklanjanje pripremljene hrane pečene u kalupu, tavi i drugim površinama. Jednostavna primjena, higijenski i ne utječe na okuse. Sastojci: biljna ulja ( uljane repice, sjemenki grožđa i palmino ulje u različitim količinama)
Related Products
Mini kruške u sirupu 420g/ 210g (6/7/8 kom u lim.)
Male su, slatke i mirisne. Plod im je oguljen, čvrst i s peteljkom. Bogatog su voćnog okusa a idealne su u pripremi slastica ili rezane na četvrtine i servirane u čaši s ohlađenom viljamovkom.
Tuna komadi naturale 1730g/ 1260g
Tražite kvalitetnu i ukusnu tunu za paštete? Kvalitetan način proizvodnje garantira proizvod punog okusa koji ga čini idealan za izradu pašteta, namaza za sendviče, tapase i punjenja, hladne salata i tople umake za tjesteninu. Kako je tuna Robo bogatog okusa...
Riža carnaroli- superfino 1000g
Carnaroli je sorta riže bijelog dugog zrna, pomalo orašastog okusa i ne pretvrda. Najpoznatija karakteristika Robo riže je njezina iznimna sposobnost puštanja škroba i stvaranje kremoznosti. Prilikom kuhanja može apsorbirati veću količinu tekućine dok zrna ravnomjerno bubre i ne raskuhavaju...
Meso rakovice – grancigula 170g/121g
Meso rakovice, grancigula ili crab meat. Crvenkasto bijele boje, pažljivo očišćena od ostataka raka i ljuskica. Konzervirana je u blagoj salamuri koji uz dodatak ribljeg temeljca postaje prava poslastica. Isprobali smo tri klasična recepta; na rižoto, u umaku od temeljca...
Crveni grah kidney 2500g
Upotreba crvenog graha u kulinarstvu je zaista svestrana. Može se koristiti u hladnim i toplim jelima. Dobro je poznat kao glavna namirnica popularnog chili-ja, a također se koristi u raznim složencima i salatama. Crveni grah je neizostavan sastojak dobro poznate...
Riža carnaroli- riso buono gran reserva 1000g
Carnaroli Gran Reserva je riža koja prolazi proces sazrijevanja od dvije godine u silosima u posebno kontroliranim uvjetima. Talijani su sortu carnaroli počeli odležavati radi važnih promjena. Teksturu i okuse rižota diže na novu gastronomsku razinu. Odležana riža tijekom kuhanja...















