Pastificio Temporin. Obiteljska proizvodnja tjestenine osnovana 1964.godine u Lugagnanu, malom selu u pokrajini Verona. Tjesteninu koju proizvodi obitelj Temporin napravljena je sa svježim jajima i semolina brašnom. Rok trajanja je četiri mjeseca od datuma proizvodnje. Neto težina: 1000g Vrjeme kuhanja...
Ručno ubrani, osušeni i prosijani origano. Ovaj origano vrhunske je kvalitete i koristi se za pizze, peciva, salate, kuhana jela poput ragua i dodatak ribljim jelima, umaku od rajčice, u rižotima i tjestenini. Težina: 35g
Doživite bogatstvo okusa uz naš tahini, idealan za raznovrsne kulinarske kreacije - od kremastih namaza i aromatičnih umaka do inovativnih slanih i slatkih delicija. Pažljivo odabrane sezamove sjemenke najviše kvalitete daju mu prepoznatljivu glatku teksturu i puninu okusa koja se...
Sirup od divlje bazge savršen je izbor za koktele, hugo, spritz od cvjetova bazge, gin & tonic, posebno deserti poput panna cotte, slastičarske kreme i sl. Volumen: 750ml