Ovaj origano vrhunske je kvalitete i koristi se za pizze, peciva, salate, kuhana jela poput ragua i dodatak ribljim jelima, umaku od rajčice, u rižotima i tjestenini.
Pastificio Temporin. Obiteljska proizvodnja tjestenine osnovana 1964.godine u Lugagnanu, malom selu u pokrajini Verona. Tjesteninu koju proizvodi obitelj Temporin napravljena je sa svježim jajima i semolina brašnom. Rok trajanja je četiri mjeseca od datuma proizvodnje. Neto težina: 1000g Vrjeme kuhanja...
Motar ili petrovac, ukusna samonikla biljka slankastog okusa koja raste u blizini mora na kamenitoj obali. Nakon što list motara procvate ono dobiva izrazito aromatičan okus i tada je najbolji za kiseljenje. Ovakav kiseo i aromatičan dodatak uz jelo zna...
Ove smokve kuhane u vinu i začinima savršeno se slažu sa sirevima ili u sastavu slastičarskih krema i biskvita te kao dodatak semifredu ili sladoledu. Volumen: 720ml