| brands | ROBO |
|---|---|
| Pakiranje | 1 komada 10litara ( bag in box 2*5lit) |
- Home
- Konzervirano povrće
- Crveni program - rajčice
- Pulpa za pizzu- extra fine 2x5kg
Pulpa za pizzu- extra fine 2x5kg
Fino obrađena sitno sjeckana rajčica u gustoj pulpi idealan je proizvod za pizze. Proizvodnja i kvaliteta rajčice okrenuta je ka zadovoljenju zahtjeva potrošača. Pulpa od rajčice stvara se od kvalitetnih plodova koji u krajnjem okusu imaju minimalno izraženu kiselinu a zahvaljujući tome što se proizvodi na minimalnoj temperaturi ima okus svježe rajčice. U Italiji za izradu pizza često je pulpa prvi izbor. Recepture su usavršene a rezultat je nježna i ukusna salsa, spremna za stvaranje najbolje pizze!
Neto količina je 2x5kg.
Model: 185
Categories: Crveni program - rajčice, Konzervirano povrće
Tags: bez glutena, pizzeria, rajčice, robo
Related Products
Artičoke srce u salamuri 2500g/ 1350g
Od odabranih svježih artičoka kojima su uklonjeni tvrdi listovi ostaje najukusniji dio, a to je njezino srce koje se pakira u salamuru. Idealna su za bilo koju svrhu, a savršeno će zamijeniti svježe artičoke. Od njih se rade odlični umaci,...
Taggiasche masline u salamuri 950g/ 650g
Vrsta ligurijskih maslina koja se idealno slažu uz aperitive, dodaju umacima ili prate glavna jela. Često se slaže u selekcijama sa zelenim gigant i crnim maslinama. Šarene su i ukusne, kod nas ih prepoznaju pod imenom Talijanke. Maslina za couvert,...
Taggiasche masline bez koštice u ulju 900g/ 650g
Masline Taggiasche bez koštica u ekstra djevičanskom maslinovom ulju mala je, slatka talijanska maslina tamnocrvene boje i mirisnih voćnih nota. Ovu vrstu masline svakako ne treba posebno predstavljati jer svojom gastronomskom izvrsnosti spada u one namirnice koje jelima daje maštovitu...
Kapulice u octu- perline 1650g/ 1000g
Čvrste i hrskave, ukusne i sočne kapulice u finom vinskom octu. Biserno su sitne su i baš zato su odlične za ukrašavanje malih sendviča, bruschetta ili canapea dok svojim svježim okusom mogu jednostavna jela pretvarati u fine zalogaje.
Kapari sa peteljkom u octu 540g
Zahvaljujući očuvanju stabljike izvrsne su za finger food, predjela i grickalice ili možete uživati u njima uz aperitive. Uz voćnu svježinu kaparuni su prepoznatljivog okusa i mirisa, a idealni su za ukrašavanje glavnih jela od mesa ili ribe. Često serviraju...
Zeleni papar u salamuri 740g/ 400g
Zeleni papar dobivamo tako što se plod (zrno) papra bere prije samog sazrijevanja pri čemu mu ostaje zelena boja. Zeleni papar se konzervira u salamuri i tako zadržava svoju posebnu ugodnu aromu. Biftek se često poslužuje s nekom vrstom umaka,...















