| brands | ROBO |
|---|---|
| Pakiranje | 1 komada 10litara ( bag in box 2*5lit) |
- Home
- Konzervirano povrće
- Crveni program - rajčice
- Pulpa za pizzu- extra fine 2x5kg
Pulpa za pizzu- extra fine 2x5kg
Fino obrađena sitno sjeckana rajčica u gustoj pulpi idealan je proizvod za pizze. Proizvodnja i kvaliteta rajčice okrenuta je ka zadovoljenju zahtjeva potrošača. Pulpa od rajčice stvara se od kvalitetnih plodova koji u krajnjem okusu imaju minimalno izraženu kiselinu a zahvaljujući tome što se proizvodi na minimalnoj temperaturi ima okus svježe rajčice. U Italiji za izradu pizza često je pulpa prvi izbor. Recepture su usavršene a rezultat je nježna i ukusna salsa, spremna za stvaranje najbolje pizze!
Neto količina je 2x5kg.
Model: 185
Categories: Crveni program - rajčice, Konzervirano povrće
Tags: bez glutena, pizzeria, rajčice, robo
Related Products
Namaz od zelenih maslina 530g
Jabučni ocat, ulje i sol u odličnoj recepturi sa selektiranim i mljevenim maslinama. Maslina nocellara uzgaja se na plodnim padinama sicilijanskog vulkana Etne a ovaj namaz čine neodoljiv i pogodan za jela uz kruh, razne tapase i couvert ili ga...
Artičoke alla romana/ sa stabiljkom 750g/ 385g
Artičoke sa stabljikom kuhane s peršinom i češnjakom u suncokretovom ulju, spremne za konzumaciju. Tradicionalno jelo rimske kuhinje izvrsno nadopunjuju moderne ideje.
Kapari usoljeni 1000g
Na Sredozemlju se najčešće upotrebljavaju samo usoljeni kapari koji imaju pravu, izvornu aromu. Prije upotrebe treba ih dobro isprati kako jelo ne bi bilo preslano. Kapari se dodaju uvijek pri kraju kuhanja jer u suprotnome gube na aromi.
Zeleni papar u salamuri 740g/ 400g
Zeleni papar dobivamo tako što se plod (zrno) papra bere prije samog sazrijevanja pri čemu mu ostaje zelena boja. Zeleni papar se konzervira u salamuri i tako zadržava svoju posebnu ugodnu aromu. Biftek se često poslužuje s nekom vrstom umaka,...
Taggiasche masline bez koštice u salamuri 984g/ 650g
Vrsta ligurijskih maslina koja se idealno slažu uz aperitive, dodaju umacima ili prate glavna jela. Često se slaže u selekcijama sa zelenim gigant i crnim maslinama. Šarene su i ukusne, kod nas ih prepoznaju pod imenom Talijanke.
Kapulice u octu- perline 1650g/ 1000g
Čvrste i hrskave, ukusne i sočne kapulice u finom vinskom octu. Biserno su sitne su i baš zato su odlične za ukrašavanje malih sendviča, bruschetta ili canapea dok svojim svježim okusom mogu jednostavna jela pretvarati u fine zalogaje.















