| brands | ROBO |
|---|---|
| Pakiranje | 6 komada / karton |
- Home
- Riba, umaci i salse, specijaliteti
- Razno
- Puževi naturale 850g/450g- bez kučice
Puževi naturale 850g/450g- bez kučice
Puž je zahvalna namirnica u kuhinji jer podnosi mnoge različite začine i aromatično bilje, i lako se sparuje s različitim vinima. Ukoliko nikad do sada niste pripremali ili jeli puževe, svakako preporučujemo da isprobate
Categories: Razno, Riba, umaci i salse, specijaliteti
Tags: bez glutena, puž, robo
Related Products
Češnjak- marinirani 1000g
Ukusan i hrskav češnjak sa blagom prirodom aromom bez neugodnog mirisa. Pripremljen prema jedinstvenoj metodi uz dodatak začina i rajčice. Plodovi češnjaka su zdravi i cijeli. Proizvod je specifičan i dobro prihvaćen od strane gosta tako se udomaćio u mnogim...
Friarielli – vrhovi mladih brokula u ulju 950g/600g
Ovaj ukusni napuljski specijalitet čine vrhovi mladih brokula u marinadi vinskoga octa, suncokretovog ulja i začina. Osim što se dobro slažu uz kratku tjesteninu dobro su poznate i kombinacije s kobasicama ili svinjetinom. Ipak, poznatiji su burgeri i napuljske pizze,...
Mini jabuke u sirupu 425g /213g (13/14 kom. u lim.)
Savršenog izgleda mini jabuke pakirane su u blago zaslađenoj vodi. Zanimljiva namirnica koju kuhari vole koristiti za isticanje jela, bilo slanih ili slatkih. I nije samo ukras, jer mini jabuke su i ukusne.
Kukuruz šećerac 1870g/ 1775g
Šećerac ima sočna, hrskava i ukusna zrna zlatne boje. Kukuruz šećerac može učiniti bitnu razliku u okusu, ali i izgledu jela. U kombinaciji s paprikom, mrkvom, graškom ili lukom, na pizzama ili u salatama, umacima ili tortillama jednostavno oduševljava! Termički...
Kapulice Borettane u aceto balsamico octu 840g/ 450g
Iz drevne tradicije potječe recept u kojem se kombinira najbolji luk s Modena aceto balsamicom. Ovaj mali luk dobio je ime po Borettu, gradu u provinciji Reggio Emilia u kojem se uzgaja od 1400. godine. Ohlađen, užitak je za nepce!...
Krema Panna Cotta 560g
Panna cotta jednostavan je desert sačinjen od nekoliko osnovnih sastojaka: mlijeka, slatkog vrhnja, šećera i želatine. Domovina panna cotte je Italija od kuda se ovaj kremasti desert proširio diljem svijeta i stekao planetarnu popularnost. Iako se može jesti iz posudice...
















