| brands | ROBO |
|---|---|
| Pakiranje | 3 komada / karton |
- Home
- Konzervirano povrće
- Crveni program - rajčice
- Pizza sauce 4100g
Pizza sauce 4100g
Bez kvalitetnih namirnica nema dobre pizze, u tome su jednoglasni njezini majstori i to je temelj od kojeg treba krenuti. Kvalitetan umak od rajčice je umak koji je napravljen od svježih rajčica, prirodan i ukusan, gust i lagano začinjen origanom, bosiljkom, lukom, bijelim paprom i tek malo slan. Prirodan i puni okus i crvena boja rajčice, karakteristike su ROBO pizza umaka koji čini čvrsti temelj za dobru pizzu
Model: 187
Categories: Crveni program - rajčice, Konzervirano povrće
Tags: bez glutena, pizzeria, rajčice, robo
Related Products
Zelene masline cijele- gigant 2600g/ 1600g
Kvalitetne zelene masline sa košticom u laganoj salamuri. Zdravih plodova, tvrde i karakteristično kiselkasto-slanog ukusa.
Kapulice crvene u vinskom octu 2500g/ 1500g
Crvene izdužene kapulice prirodno su slatke, a bojom i izgledom dominiraju na tanjuru. Kao namirnica izuzetno je svestrana u kombiniranju s mnogim jelima, od hladnih plata, ukusne dekoracije, priloga ili kao dio toplog jela na žlicu. Nekako podsjeća na stara...
Kapari usoljeni 1000g
Na Sredozemlju se najčešće upotrebljavaju samo usoljeni kapari koji imaju pravu, izvornu aromu. Prije upotrebe treba ih dobro isprati kako jelo ne bi bilo preslano. Kapari se dodaju uvijek pri kraju kuhanja jer u suprotnome gube na aromi.
Artičoke srce u salamuri 2500g/ 1350g
Od odabranih svježih artičoka kojima su uklonjeni tvrdi listovi ostaje najukusniji dio, a to je njezino srce koje se pakira u salamuru. Idealna su za bilo koju svrhu, a savršeno će zamijeniti svježe artičoke. Od njih se rade odlični umaci,...
Šparoge zelene 660g/ 385g
Stabljika im je meka i nježna ali neodoljivo ukusna bez osjeta kiselina. Zbog toga ove vrste šparoga iznimno su cijenjene u kulinarstvu. Osim u hladnim predjelima uživali smo u njima u pripremanju raznih umaka, a najviše nas je oduševio umak...
Zeleni papar u salamuri 740g/ 400g
Zeleni papar dobivamo tako što se plod (zrno) papra bere prije samog sazrijevanja pri čemu mu ostaje zelena boja. Zeleni papar se konzervira u salamuri i tako zadržava svoju posebnu ugodnu aromu. Biftek se često poslužuje s nekom vrstom umaka,...















