- Home
- Tjestenine, riža, brašno, ulje
- Aceto balsamico
- Perle Aceto Balsamico crne 380g
Perle Aceto Balsamico crne 380g
Ove Perle su male kuglice meke konzistencije koje u sebi sadrže vrhunski Aceto Balsamico di Modena, zadržavajući njegov okus nepromijenjenim i koncentrirajući sve arome i mirise.
S bogatim i postojanim okusom predstavljaju originalan i inovativan način da okusom i karakterom obogatite mesna i riblja jela, finger foodove, predjela, povrtne ili voćne salate, sladolede, kreme i slastice.
Categories: Aceto balsamico, Tjestenine, riža, brašno, ulje
Tags: aceto balsamico, aceto perle
Related Products
Bucatini (Ø 2,70 mm ), 500g
Al dente 10 minuta. Bucatini iz Pastificio Di Martino vrlo su kvalitetan proizvod, napravljen od 100% talijanske pšenice prvog izbora. Zahvaljujući pažljivom odabiru sirovina i desetljećima iskustva u obradi tjestenine, ovi se Bucatini ističu svojom konzistencijom, mirisom te jedinstvenim i...
Riža arborio- superfino 1000g
Nazvana po gradiću u Piemonteu oko kojeg se uzgaja, Arborio je najčešće korištena riža za rižoto i daje vrlo kremaste rezultate, s mekim zrnima. Karakteristike Robo Arborio riže čine veliko zrno koje je pažljivo oguljeno i nježno brušeno, lijepe bijele...
Conchiglioni
Velike školjke koje se obično pune i zapeku. Odličan oblik tjestenine za testiranja raznih recepata i punjenja, u pećnici se kratko zapeku a na tanjuru uvijek izgledaju atraktivno. Al dente 15 minuta
Tortiglioni/ fusilli 500g
Al dente 10 minuta. Tortiglioni Pastificio Di Martino vrlo su kvalitetan proizvod, napravljen 100% od talijanske pšenice prvog izbora. Oblik ove tjestenine savršen je za držanje bilo koje vrste začina, a njihova al dente konzistencija osvojit će vas na prvi...
Riža carnaroli- superfino 1000g
Carnaroli je sorta riže bijelog dugog zrna, pomalo orašastog okusa i ne pretvrda. Najpoznatija karakteristika Robo riže je njezina iznimna sposobnost puštanja škroba i stvaranje kremoznosti. Prilikom kuhanja može apsorbirati veću količinu tekućine dok zrna ravnomjerno bubre i ne raskuhavaju...















