- Home
- Tjestenine, riža, brašno, ulje
- Aceto balsamico
- Perle Aceto Balsamico crne 380g
Perle Aceto Balsamico crne 380g
Ove Perle su male kuglice meke konzistencije koje u sebi sadrže vrhunski Aceto Balsamico di Modena, zadržavajući njegov okus nepromijenjenim i koncentrirajući sve arome i mirise.
S bogatim i postojanim okusom predstavljaju originalan i inovativan način da okusom i karakterom obogatite mesna i riblja jela, finger foodove, predjela, povrtne ili voćne salate, sladolede, kreme i slastice.
Categories: Aceto balsamico, Tjestenine, riža, brašno, ulje
Tags: aceto balsamico, aceto perle
Related Products
Elicoidali/ makaroni
Kao i mnogi oblici tjestenine, naziv elicoidali potječe od samog oblika. Talijanska riječ 'elica' prevodi se kao spirala. Teško je doći do podataka o podrijetlu ove tjestenine, ali najvjerojatnije je kao i mnoge druge vrste sušene tjestenine potjeće iz regije...
Mezzi Rigatoni (Ø 0,8mm), 500g
Al dente 9 minuta. Mezzi Rigatoni Pastificio Di Martino pravi su užitak za ljubitelje tradicionalne talijanske tjestenine. Napravljeni od 100% visokokvalitetne talijanske pšenice, ovi polu-rigatoni savršeni su za one koji traže ukusno i hranjivo jelo. Format, duljine otprilike 3,5cm i...
Grissini sa maslinovim uljem 450g (25 x 18g)
Grissini sa maslinovim uljem i zrnima soli.
Riža arborio- superfino 1000g
Nazvana po gradiću u Piemonteu oko kojeg se uzgaja, Arborio je najčešće korištena riža za rižoto i daje vrlo kremaste rezultate, s mekim zrnima. Karakteristike Robo Arborio riže čine veliko zrno koje je pažljivo oguljeno i nježno brušeno, lijepe bijele...
Conchiglioni
Velike školjke koje se obično pune i zapeku. Odličan oblik tjestenine za testiranja raznih recepata i punjenja, u pećnici se kratko zapeku a na tanjuru uvijek izgledaju atraktivno. Al dente 15 minuta
Riža carnaroli- riso buono gran reserva 1000g
Carnaroli Gran Reserva je riža koja prolazi proces sazrijevanja od dvije godine u silosima u posebno kontroliranim uvjetima. Talijani su sortu carnaroli počeli odležavati radi važnih promjena. Teksturu i okuse rižota diže na novu gastronomsku razinu. Odležana riža tijekom kuhanja...














