| brands | ROBO |
|---|---|
| Pakiranje | 8 komada / karton |
- Home
- Tjestenine, riža, brašno, ulje
- Njoki Chicche di patate 1000 g.
Njoki Chicche di patate 1000 g.
Mini svježi njoki ili chicche di patate napravljeni su od 80% krumpira i zero-zero brašna za svježu tjesteninu. Na našim kuharskim radionicama napravili smo desetke recepata koji su uvijek postigli dobre komentare. Uvijek iznova oduševe atraktivnim izgledom na tanjuru ali i jednostavnom pripremom. Upute za kuhanje su 3 minute ali ih se može i skuhati u umaku. Kao samostalno jelo u bezbrojnim kombinacijama ili kao prilog mini njoki su uvijek dobra ideja!
Related Products
Amarena višnje s peteljkom u sirupu 890g/455g
Višnja amarena bez koštice u tamnom, jako ukusnom sirupu koji barmeni i slastičari itekako znaju iskoristiti. Kvalitetnom proizvodnjom i pakiranjem višnje su zadržale svoj prirodni oblik.
Friarielli – vrhovi mladih brokula u ulju 950g/600g
Ovaj ukusni napuljski specijalitet čine vrhovi mladih brokula u marinadi vinskoga octa, suncokretovog ulja i začina. Osim što se dobro slažu uz kratku tjesteninu dobro su poznate i kombinacije s kobasicama ili svinjetinom. Ipak, poznatiji su burgeri i napuljske pizze,...
Puževi naturale 850g/450g- bez kučice
Puž je zahvalna namirnica u kuhinji jer podnosi mnoge različite začine i aromatično bilje, i lako se sparuje s različitim vinima. Ukoliko nikad do sada niste pripremali ili jeli puževe, svakako preporučujemo da isprobate
Mini kruške u sirupu 420g/ 210g (6/7/8 kom u lim.)
Male su, slatke i mirisne. Plod im je oguljen, čvrst i s peteljkom. Bogatog su voćnog okusa a idealne su u pripremi slastica ili rezane na četvrtine i servirane u čaši s ohlađenom viljamovkom.
Krema od četiri vrste sira 800g
Cheddar, Ementaler, Parmigiano Reggiano i Fontina čine gustu ukusnu krema od četiri vrste sira. Složili smo se da je proizvod dobro osmišljen, a glavne su mu odlike mirisna aroma i jedinstvena receptura koja pruža jako fini, zanimljiv okus. Osim kao...
Šparoge zelene 660g/ 385g
Stabljika im je meka i nježna ali neodoljivo ukusna bez osjeta kiselina. Zbog toga ove vrste šparoga iznimno su cijenjene u kulinarstvu. Osim u hladnim predjelima uživali smo u njima u pripremanju raznih umaka, a najviše nas je oduševio umak...




















