| brands | NAPPI |
|---|---|
| Pakiranje | 6 komada / karton |
- Home
- Riba, umaci i salse, specijaliteti
- Deserti
- Maraschino višnje s peteljkom 770g /420g
Maraschino višnje s peteljkom 770g /420g
Maraschino trešnje s peteljkom bez koštice. Možete ih koristiti za sve što Vas inspirira; kolače, sladoled, koktele.
Bez maraschino trešnje koktel Manhattan nije Manhattan, a i brojne je slastice, uz mnoštvo drugih miješanih pića, gotovo nemoguće zamisliti bez tog jestivog ukrasa žarkocrvene boje za koji se zbog specifičnog načina pripreme slobodno može reći da je više slastica nego voće.
Related Products
Kapari sa peteljkom u octu 1000g
Zahvaljujući očuvanju stabljike izvrsne su za finger food, predjela i grickalice ili možete uživati u njima uz aperitive. Uz voćnu svježinu kaparuni su prepoznatljivog okusa i mirisa, a idealni su za ukrašavanje glavnih jela od mesa ili ribe. Često serviraju...
Tartufata 170g
Tartufata Po originalnoj recepturi, nepromijenjenog okusa i kvalitete. Lareto tartufata zapanjujuća je mješavina crnih ljetnih tartufa, gljiva, crnih maslina, aromatičnog bilja i začina. Rezultat je niz snažnih i intenzivnih okusa koja se savršeno isprepliću s mnogim jelima oplemenjujući ih posebnim...
Krema Choco Mousse 1000g
Ova mješavina dodavanjem hladnog mlijeka i kratkim miksanjem pretvara se u mekani, lagani i pjenasti mousse. Dovoljno je reći da nakon pripreme kuhinja još dugo i neodoljivo miriše po najukusnoj čokoladi. Priprema je jednostavna bez termičke obrade. 250 grama praška...
Šumsko voće u sirupu 580g/ 300g
Borovnice, maline, kupine i crveni ribizl u vlastitom reduciranom soku sa smeđim šećerom. Nama je najdraža kombinacije panna cotte s preljevom od šumskog voća.
Umak od vrganja 500g (bez glutena)
Krema od vrganja kao gotov umak spreman za upotrebu ili tek dio kreativnog jela. Umak sadrži fino mljevene vrganje prepoznatljivog okusa i arome. Uz jednostavnu pripremu idealna je baza tjesteninama, njokima, raznim prilozima ili kao umak uz meso. Od umaka...
Meso rakovice – grancigula 170g/121g
Meso rakovice, grancigula ili crab meat. Crvenkasto bijele boje, pažljivo očišćena od ostataka raka i ljuskica. Konzervirana je u blagoj salamuri koji uz dodatak ribljeg temeljca postaje prava poslastica. Isprobali smo tri klasična recepta; na rižoto, u umaku od temeljca...

















