- Home
- Tjestenine, riža, brašno, ulje
- Pinsa Romana, focaccia, kruh i grissini
- Kruh za bruschette 400g
Kruh za bruschette 400g
Kruh s maslinovim uljem za velike bruschette. Pakiranje sadrži 4 feta (jedna 100 gr).
Idealano za pripremu odličnih bruschetta, brzi i zgodan snack za aperitive ili topla predjela.
U kombinaciji s različitim kremama, mozzarellom, povrćem, gljivama, sušenim rajčicama, maslinama, pršutom ili pancetom, dimljenim lososom, tunom ili račićima ili što god vam se čini ukusnim… samo se kratko zapeče!
Categories: Pinsa Romana, focaccia, kruh i grissini, Tjestenine, riža, brašno, ulje
Tags: couver, tapas
Related Products
Bijeli španjolski grah 2500g/ 1500g
Grah je najpoznatija mahunarka. Neutralnog je okusa pa omogućuje niz kombinacija s različitim namirnicama i začinima. Bijeli španjolski grah poseban je po svojim velikim zrnima a idealna su za predjela, salate i kuhanje tradicionalnih jela cijeloga svijeta od meksičkog pečenog...
Kapulice u octu- perline 1650g/ 1000g
Čvrste i hrskave, ukusne i sočne kapulice u finom vinskom octu. Biserno su sitne su i baš zato su odlične za ukrašavanje malih sendviča, bruschetta ili canapea dok svojim svježim okusom mogu jednostavna jela pretvarati u fine zalogaje.
Češnjak- marinirani 1000g
Ukusan i hrskav češnjak sa blagom prirodom aromom bez neugodnog mirisa. Pripremljen prema jedinstvenoj metodi uz dodatak začina i rajčice. Plodovi češnjaka su zdravi i cijeli. Proizvod je specifičan i dobro prihvaćen od strane gosta tako se udomaćio u mnogim...
Kapulice Borettane u aceto balsamico octu 840g/ 450g
Iz drevne tradicije potječe recept u kojem se kombinira najbolji luk s Modena aceto balsamicom. Ovaj mali luk dobio je ime po Borettu, gradu u provinciji Reggio Emilia u kojem se uzgaja od 1400. godine. Ohlađen, užitak je za nepce!...
Umak od vrhova šparoga 500g (bez glutena)
Ukusna bezglutenska krema od svježih šparoga visoke kvalitete karakterističnog okusa i mirisa čija je sezona od ožujka pa sve do lipnja. Umak sadrži vrhove šparoga, a idealna je baza za pripremu jela od tjestenine, ukusnih preljeva mesnih jela, dekoriranje pizza...
Meso rakovice – grancigula 170g/121g
Meso rakovice, grancigula ili crab meat. Crvenkasto bijele boje, pažljivo očišćena od ostataka raka i ljuskica. Konzervirana je u blagoj salamuri koji uz dodatak ribljeg temeljca postaje prava poslastica. Isprobali smo tri klasična recepta; na rižoto, u umaku od temeljca...


















