| brands | D'Amico |
|---|---|
| Pakiranje | 400 g/ 240 g |
- Home
- Riba, umaci i salse, specijaliteti
- Deserti
- Kesteni u sirupu, 880g
Kesteni u sirupu, 880g
Cijeli, oguljeni kesteni u sirupu zbog svog okusa dobro se prilagođavaju i slatkim i slanim jelima.
Isprobali smo nekoliko vrsta rižota u koje smo dodali kestene, a neki od recepata postali su omiljeni… Poput rižota s kestenima, tartufatom i vrganjima ili puževima.
Osim za slana jela, kesteni u sirupu idealni su za pripremu slastica kao i za dekoraciju. Sameljite kestene i nadodajte ih u kremu torte od burbon vanilije i dobiti ćete pravu jesensku slasticu.
Categories: Deserti, Konzervirano povrće, Ostalo konzervirano povrće
Tags: bez glutena, kesteni, robo
Related Products
Kapari usoljeni 1000g
Na Sredozemlju se najčešće upotrebljavaju samo usoljeni kapari koji imaju pravu, izvornu aromu. Prije upotrebe treba ih dobro isprati kako jelo ne bi bilo preslano. Kapari se dodaju uvijek pri kraju kuhanja jer u suprotnome gube na aromi.
Kalamon masline 820g/ 500g
Kalamon su poznate grčke masline, koje su dobile ime po gradu Kalamata u kojem se uzgajaju i proizvode. Radi se o crnim maslinama bademastog oblika. Mekane su i imaju specifičan intenzivan okus. Neizostavni su sastojak grčke salate, ali i ostalih...
Belle di cerignola masline 1550g/ 950g
Vrlo ukusne, velikog ploda oblika šljive porijeklom iz regije Puglia. Svijetle zelene boje i izrazito svježeg ukusa.
Kapulice u octu- perline 1650g/ 1000g
Čvrste i hrskave, ukusne i sočne kapulice u finom vinskom octu. Biserno su sitne su i baš zato su odlične za ukrašavanje malih sendviča, bruschetta ili canapea dok svojim svježim okusom mogu jednostavna jela pretvarati u fine zalogaje.
Namaz od zelenih maslina 530g
Jabučni ocat, ulje i sol u odličnoj recepturi sa selektiranim i mljevenim maslinama. Maslina nocellara uzgaja se na plodnim padinama sicilijanskog vulkana Etne a ovaj namaz čine neodoljiv i pogodan za jela uz kruh, razne tapase i couvert ili ga...
Artičoke mignon u ulju 760g/ 450g
Ovi komadi veličine zalogaja istovremeno su nježni i savršeno začinjeni. Jako su ukusne i pune okusa poput svježe pripremljenih artičoka. Često se konzumiraju u vinskim barovima uz sireve ili za sve popularnije tapase i zahvalno se nadopunjuju sa drugim namirnicama....















