| brands | D'Amico |
|---|---|
| Pakiranje | 400 g/ 240 g |
- Home
- Riba, umaci i salse, specijaliteti
- Deserti
- Kesteni u sirupu, 880g
Kesteni u sirupu, 880g
Cijeli, oguljeni kesteni u sirupu zbog svog okusa dobro se prilagođavaju i slatkim i slanim jelima.
Isprobali smo nekoliko vrsta rižota u koje smo dodali kestene, a neki od recepata postali su omiljeni… Poput rižota s kestenima, tartufatom i vrganjima ili puževima.
Osim za slana jela, kesteni u sirupu idealni su za pripremu slastica kao i za dekoraciju. Sameljite kestene i nadodajte ih u kremu torte od burbon vanilije i dobiti ćete pravu jesensku slasticu.
Categories: Deserti, Konzervirano povrće, Ostalo konzervirano povrće
Tags: bez glutena, kesteni, robo
Related Products
Šparoge zelene 660g/ 385g
Stabljika im je meka i nježna ali neodoljivo ukusna bez osjeta kiselina. Zbog toga ove vrste šparoga iznimno su cijenjene u kulinarstvu. Osim u hladnim predjelima uživali smo u njima u pripremanju raznih umaka, a najviše nas je oduševio umak...
Namaz od crnih kalabrijskih maslina 530g
Crne sitne kalabrijske masline obogaćene sjemenom koromača i extra djevičanskim maslinovim uljem koje daju živost ovoj posebnoj deliciji. Začinjen i snažnog okusa, savršen namaz za finger food kreacije, bruschette ili tradicionalne panuzzo sendviče.
Bijeli španjolski grah 2500g/ 1500g
Grah je najpoznatija mahunarka. Neutralnog je okusa pa omogućuje niz kombinacija s različitim namirnicama i začinima. Bijeli španjolski grah poseban je po svojim velikim zrnima a idealna su za predjela, salate i kuhanje tradicionalnih jela cijeloga svijeta od meksičkog pečenog...
Friarielli – vrhovi mladih brokula u ulju 950g/600g
Ovaj ukusni napuljski specijalitet čine vrhovi mladih brokula u marinadi vinskoga octa, suncokretovog ulja i začina. Osim što se dobro slažu uz kratku tjesteninu dobro su poznate i kombinacije s kobasicama ili svinjetinom. Ipak, poznatiji su burgeri i napuljske pizze,...
Kapulice Borettane u aceto balsamico octu 840g/ 450g
Iz drevne tradicije potječe recept u kojem se kombinira najbolji luk s Modena aceto balsamicom. Ovaj mali luk dobio je ime po Borettu, gradu u provinciji Reggio Emilia u kojem se uzgaja od 1400. godine. Ohlađen, užitak je za nepce!...
Kapulice u octu- perline 1650g/ 1000g
Čvrste i hrskave, ukusne i sočne kapulice u finom vinskom octu. Biserno su sitne su i baš zato su odlične za ukrašavanje malih sendviča, bruschetta ili canapea dok svojim svježim okusom mogu jednostavna jela pretvarati u fine zalogaje.















