| brands | Furore |
|---|---|
| Pakiranje | 180 g |
- Home
- Riba, umaci i salse, specijaliteti
- Marmelada For Cheese Only
- Jabuka & Nar gourmet sauce 180g
Jabuka & Nar gourmet sauce 180g
Jabuka & nar for cheese only!
Za meke i topljive sireve.
Originalnost, kvaliteta i regionalnost osigurali su im niz prestižnih nagrada dok istovremeno Furore marmelade postaju sinonim za najbolje umake za sireve.
Idealno se kombinira sa topljivim i mekim sirevima.
Model: 8014
Categories: Marmelada For Cheese Only, Riba, umaci i salse, specijaliteti
Tags: furore, marmelade, marmelade za sireve, umaci, umaci za sireve
Related Products
Steak Sauce Furore 310g
Dobar odrezak postaje još bolji samo kada se spari s izvrsnim umakom. Steak sauce Furore, idealno pikantan, na početku dominira papar, kasnije se sjedinjuju hren, celer, rajčica, naranča. Zaokruženog je i svježeg okusa a gustoće poput marmelade.
Cheese dip 1000
Cheese dip umak srednje pikantan, ugodnog mirisa a okus podsjeća ne fine kremaste sireve. Puni okus se dobije kada se umak lagano zagrije a tekstura mu se mijenja u kremu. Hrskavi nachosi sa toplim umakom od sira i hladno pivo...
Dunja sa sezamom sauce 250g, 1300g
Idealno se slaže sa tvrdim i polutvrdim sirevima.
Pesto alla Genovese umak sa bosiljkom Genovese D.O.P. 950g
0 out of 5
0 review(s)Pesto alla Genovese umak sa bosiljkom Genovese D.O.P. 950g
Odabir jedinstvenog sastojka, koji priča priču o uzbudljivoj zemlji poput Ligurije, omogućit će vam da se istaknete i kreirate jedinstvene okuse koji će osvojiti one koji probaju vašu hranu. Karakterizira ga intenzivna aroma zbog namirnica od kojih je pripremljen. Najbitniji...
Jabuka sa Calvadosom 180 g
Maremlada od jabuke sa normandijskim calvadosom servira se sa polutvrdim sirevima. Originalnost, kvaliteta i regionalnost osigurali su im niz prestižnih nagrada dok istovremeno Furore marmelade postaju sinonim za najbolje umake za sireve.
Tartufata 500g
Tartufata Po originalnoj recepturi, nepromijenjenog okusa i kvalitete. Lareto tartufata zapanjujuća je mješavina crnih ljetnih tartufa, gljiva, crnih maslina, aromatičnog bilja i začina. Rezultat je niz snažnih i intenzivnih okusa koja se savršeno isprepliću s mnogim jelima oplemenjujući ih posebnim...














