| brands | D'Amico |
|---|---|
| Pakiranje | 400 g/ 240 g |
- Home
- Konzervirano povrće
- Ostalo konzervirano povrće
- Grilano povrće u suncekretovom ulju, 1000g (patliđan, tikvica, paprika)
Grilano povrće u suncekretovom ulju, 1000g (patliđan, tikvica, paprika)
Grilani patlidžan, paprika i tikvice, u marinadi s češnjakom, peršinom, suncokretovim uljem i raznim aromatičnim začinima čine savršen spoj. Patlidžani otkrivaju svoju meku i kremastu teksturu, a paprike svoj intenzivan i lagano dimljen okus.
S druge strane, tikvice odaju nježnu konzistenciju i svjež okus.
Želite se odmaknuti od klasike? Dodajte Vašim sendvičima, pizzama, tortiljama ili salatama ovo grilano marinirano povrće i uživajte u bogatim okusima.
Categories: Konzervirano povrće, Ostalo konzervirano povrće
Tags: belotti, bez glutena, grilano povrće
Related Products
Artičoke srce u salamuri 2500g/ 1350g
Od odabranih svježih artičoka kojima su uklonjeni tvrdi listovi ostaje najukusniji dio, a to je njezino srce koje se pakira u salamuru. Idealna su za bilo koju svrhu, a savršeno će zamijeniti svježe artičoke. Od njih se rade odlični umaci,...
Zelene masline cijele- gigant 2600g/ 1600g
Kvalitetne zelene masline sa košticom u laganoj salamuri. Zdravih plodova, tvrde i karakteristično kiselkasto-slanog ukusa.
Chilli papričice- kolutići u ulju 750g/ 450g
Crvene boje i ljute arome, nose u sebi miris i okus šarmantnog kalabrijskog kraja. Koriste se u mnogim različitim jelima obogaćujući ih svojom intenzivnom pikantnošću. Kvalitetan, praktičan i svestran proizvod često je nadohvat ruke naših kuhara.
Kapulice Borettane u aceto balsamico octu 840g/ 450g
Iz drevne tradicije potječe recept u kojem se kombinira najbolji luk s Modena aceto balsamicom. Ovaj mali luk dobio je ime po Borettu, gradu u provinciji Reggio Emilia u kojem se uzgaja od 1400. godine. Ohlađen, užitak je za nepce!...
Kapari usoljeni 1000g
Na Sredozemlju se najčešće upotrebljavaju samo usoljeni kapari koji imaju pravu, izvornu aromu. Prije upotrebe treba ih dobro isprati kako jelo ne bi bilo preslano. Kapari se dodaju uvijek pri kraju kuhanja jer u suprotnome gube na aromi.
Artičoke srca grillana u ulju 750g/ 450g
Od branja do čišćenja i pripreme za grilanje sve se radi ručno. Rezultat je ukusno srce artičoke punog i pomalo slatkastog okusa. Često se servira kao prilog uz meso sa žara ili kao komponenta složenijih salata.














