| brands | PASTIFICIO DI MARTINO |
|---|---|
| Pakiranje | 10 komada / karton |
- Home
- Tjestenine, riža, brašno, ulje
- Tjestenine
- Pasta di Martino
- Gnocchi sardi 500g
Gnocchi sardi 500g
Al dente 11 minuta.
Sardinijski njoki su kratka, rebrasta tjestenina porijeklom sa Sardinije, karakterizirana intenzivnim i odlučnim okusom koji osvaja nepce.
Ovi mali zalogaji savršeni su za prilog robusnim umacima na bazi kobasica, janjetine ili divljači, ali pogodni su i za druge kreativne pripreme.
Zahvaljujući svojoj jedinstvenoj konzistenciji, sardinijski njoki savršeno zadržavaju začine, jamčeći nezaboravno iskustvo okusa.
Probajte ih sada i otkrijte njihov autentičan i originalan okus!
Categories: Pasta di Martino, Tjestenine, Tjestenine, riža, brašno, ulje
Tags: Pasta di Gragnano, pasta di Martino, tjestenine
Related Products
Trofie
Trofie je kratka, tanka, upletena tjestenina iz Ligurije, talijanske regije koja nam je dala tradicionalni pesto od bosiljka Genovese! Ova se tjestenina izvrsno sljubljuje s pestom jer umak stvarno prianja uz tjesteninu.
Aceto Basalmico Platinum 250ml (Villa Grimelli)
Vrhunski Aceto Balsamico di Modena Platinum. 65% koncentriranog mošta od grožđa. Puke kapi ovog gustog, savršeno izrađenog balzamičnog octa iz Modene će eskalirati jednostavna jela, poput sladoleda, jagoda i odležanog sira do izvanredne gurmanske razine. Idealno za jagode, sladoled i...
Vermicelli/ spaghetti (Ø 2,10mm), 500g
Al dente 10 minuta. Dugi format sličan špaghetti, karakteriziran debljim promjerom i vrlo drevnim podrijetlom. Zahvaljujući svojoj svestranosti, Vermicelli su pogodni za najrazličitije kombinacije, a također se dobro slažu s brzim i tradicionalnim začinima talijanske kuhinje poput klasičnog umaka od...
Kruh za bruschette 400g
Kruh s maslinovim uljem za velike bruschette. Pakiranje sadrži 4 feta (jedna 100 gr). Idealano za pripremu odličnih bruschetta, brzi i zgodan snack za aperitive ili topla predjela. U kombinaciji s različitim kremama, mozzarellom, povrćem, gljivama, sušenim rajčicama, maslinama, pršutom...
Orecchiette
Orecchiette ili male uši, tipičan su oblik tjestenine iz Puglie, prepoznatljive kulinarske regije jugoistočne Italije. Male uši ili šeširići prije su se valjali ručno. Oblik je nastao tako što se tijesto za tjesteninu izreže na male komadiće te se nožem...














