| brands | PASTIFICIO DI MARTINO |
|---|---|
| Pakiranje | 10 komada / karton |
- Home
- Tjestenine, riža, brašno, ulje
- Tjestenine
- Pasta di Martino
- Gnocchi sardi 500g
Gnocchi sardi 500g
Al dente 11 minuta.
Sardinijski njoki su kratka, rebrasta tjestenina porijeklom sa Sardinije, karakterizirana intenzivnim i odlučnim okusom koji osvaja nepce.
Ovi mali zalogaji savršeni su za prilog robusnim umacima na bazi kobasica, janjetine ili divljači, ali pogodni su i za druge kreativne pripreme.
Zahvaljujući svojoj jedinstvenoj konzistenciji, sardinijski njoki savršeno zadržavaju začine, jamčeći nezaboravno iskustvo okusa.
Probajte ih sada i otkrijte njihov autentičan i originalan okus!
Categories: Pasta di Martino, Tjestenine, Tjestenine, riža, brašno, ulje
Tags: Pasta di Gragnano, pasta di Martino, tjestenine
Related Products
Orecchiette
Orecchiette ili male uši, tipičan su oblik tjestenine iz Puglie, prepoznatljive kulinarske regije jugoistočne Italije. Male uši ili šeširići prije su se valjali ručno. Oblik je nastao tako što se tijesto za tjesteninu izreže na male komadiće te se nožem...
Riža carnaroli- superfino 1000g
Carnaroli je sorta riže bijelog dugog zrna, pomalo orašastog okusa i ne pretvrda. Najpoznatija karakteristika Robo riže je njezina iznimna sposobnost puštanja škroba i stvaranje kremoznosti. Prilikom kuhanja može apsorbirati veću količinu tekućine dok zrna ravnomjerno bubre i ne raskuhavaju...
Aceto Basalmico Platinum 250ml (Villa Grimelli)
Vrhunski Aceto Balsamico di Modena Platinum. 65% koncentriranog mošta od grožđa. Puke kapi ovog gustog, savršeno izrađenog balzamičnog octa iz Modene će eskalirati jednostavna jela, poput sladoleda, jagoda i odležanog sira do izvanredne gurmanske razine. Idealno za jagode, sladoled i...
Linguine/ bavette (1,55mm), 500g
Al dente 9 minuta. Linguine Pastificio Di Martino savršen su izbor za sve ljubitelje talijanske kuhinje koji traže proizvod visoke kvalitete, u potpunosti napravljen od talijanske pšenice. Di Martino Linguine napravljeni su od najboljih sastojaka, od odabira žitarica do obrade....
Paccheri
U napuljskoj kuhinji paccheri postoje već dugo vremena. U prošlosti se smatrala tjesteninom za siromašne jer su komadi jako veliki i zasitni. Dakle, tek s malom količinom tjestenine mogli bi se zadovoljiti apetiti. Osim toga, ovo je bila jeftina hrana...














