| brands | ROBO |
|---|---|
| Pakiranje | 800 g |
- Home
- Konzervirano povrće
- Gljive
- Gljive Nameko – Famigliola gialla 800 g
Gljive Nameko – Famigliola gialla 800 g
Gljiva koju vole gurmani! Namirnica koja se dobro slaže s jelima od tjestenine i riže, a ističe se posebnim vizualnim učinkom koji daje svakom jelu. Nameko je gljiva koja se široko koristi u raznim receptima i pripravcima. Može se konzervirati u ulju, gdje konzerviranje poboljšava okus nameka koji je vrlo apetitlih. Nameko ima fini aromatičan miris i ugodan okus, s blagom notom oraha. Izvrsna je gljiva kada se jede kao predjelo ili kao dodatak glavnim jelima poput priloga uz steakove.
Related Products
Artičoke srce u salamuri 2500g/ 1350g
Od odabranih svježih artičoka kojima su uklonjeni tvrdi listovi ostaje najukusniji dio, a to je njezino srce koje se pakira u salamuru. Idealna su za bilo koju svrhu, a savršeno će zamijeniti svježe artičoke. Od njih se rade odlični umaci,...
Taggiasche masline u salamuri 950g/ 650g
Vrsta ligurijskih maslina koja se idealno slažu uz aperitive, dodaju umacima ili prate glavna jela. Često se slaže u selekcijama sa zelenim gigant i crnim maslinama. Šarene su i ukusne, kod nas ih prepoznaju pod imenom Talijanke. Maslina za couvert,...
Bijeli španjolski grah 2500g/ 1500g
Grah je najpoznatija mahunarka. Neutralnog je okusa pa omogućuje niz kombinacija s različitim namirnicama i začinima. Bijeli španjolski grah poseban je po svojim velikim zrnima a idealna su za predjela, salate i kuhanje tradicionalnih jela cijeloga svijeta od meksičkog pečenog...
Artičoke srca grillana u ulju 750g/ 450g
Od branja do čišćenja i pripreme za grilanje sve se radi ručno. Rezultat je ukusno srce artičoke punog i pomalo slatkastog okusa. Često se servira kao prilog uz meso sa žara ili kao komponenta složenijih salata.
Kapari usoljeni 1000g
Na Sredozemlju se najčešće upotrebljavaju samo usoljeni kapari koji imaju pravu, izvornu aromu. Prije upotrebe treba ih dobro isprati kako jelo ne bi bilo preslano. Kapari se dodaju uvijek pri kraju kuhanja jer u suprotnome gube na aromi.
Artičoke alla romana/ sa stabiljkom 750g/ 385g
Artičoke sa stabljikom kuhane s peršinom i češnjakom u suncokretovom ulju, spremne za konzumaciju. Tradicionalno jelo rimske kuhinje izvrsno nadopunjuju moderne ideje.
















