| brands | Frantoio Agostini |
|---|---|
| Pakiranje | 250 ml |
- Home
- Tjestenine, riža, brašno, ulje
- Maslinovo ulje
- Extra djevičansko maslinovo ulje Hurticinum 250 ml
Extra djevičansko maslinovo ulje Hurticinum 250 ml
Lijepe bistre, zlatnožute boje s intenzivnim zelenim nijansama.
Aroma je široka i slojevita, bogata biljnim notama artičoke i divlje cikorije, podržana aromatičnim notama metvice i ružmarina.
Okus je elegantan i kompleksan na nepcu, ima tonove poljske salate i jasan aftertaste crnog papra i badema. Uravnotežen u gorčini i pikantnosti.
Model: 12
Categories: Maslinovo ulje, Tjestenine, riža, brašno, ulje
Tags: ekstra djevičansko maslinovo ulje, Frantoio Agostini, maslinovo ulje, pizzeria, restorani
Related Products
Taggiasche masline bez koštice u salamuri 984g/ 650g
Vrsta ligurijskih maslina koja se idealno slažu uz aperitive, dodaju umacima ili prate glavna jela. Često se slaže u selekcijama sa zelenim gigant i crnim maslinama. Šarene su i ukusne, kod nas ih prepoznaju pod imenom Talijanke.
Kukuruz šećerac 1870g/ 1775g
Šećerac ima sočna, hrskava i ukusna zrna zlatne boje. Kukuruz šećerac može učiniti bitnu razliku u okusu, ali i izgledu jela. U kombinaciji s paprikom, mrkvom, graškom ili lukom, na pizzama ili u salatama, umacima ili tortillama jednostavno oduševljava! Termički...
Friarielli – vrhovi mladih brokula u ulju 950g/600g
Ovaj ukusni napuljski specijalitet čine vrhovi mladih brokula u marinadi vinskoga octa, suncokretovog ulja i začina. Osim što se dobro slažu uz kratku tjesteninu dobro su poznate i kombinacije s kobasicama ili svinjetinom. Ipak, poznatiji su burgeri i napuljske pizze,...
Chilli papričice- kolutići u ulju 750g/ 450g
Crvene boje i ljute arome, nose u sebi miris i okus šarmantnog kalabrijskog kraja. Koriste se u mnogim različitim jelima obogaćujući ih svojom intenzivnom pikantnošću. Kvalitetan, praktičan i svestran proizvod često je nadohvat ruke naših kuhara.
Namaz od zelenih maslina 530g
Jabučni ocat, ulje i sol u odličnoj recepturi sa selektiranim i mljevenim maslinama. Maslina nocellara uzgaja se na plodnim padinama sicilijanskog vulkana Etne a ovaj namaz čine neodoljiv i pogodan za jela uz kruh, razne tapase i couvert ili ga...
Caprina del nonno– kozji polutvrdi sir
Polutvrdi kozji sir s blagom aromom kozjeg mlijeka, a ugodnog i ne snažnog mirisa čine ga idealnim za plate, pizze ili sendviče. Ukusan sir koji se lako reže, nema debelu koru i nježne je arome daje mu prednost kod izbora...

















