Pastificio Temporin. Obiteljska proizvodnja tjestenine osnovana 1964.godine u Lugagnanu, malom selu u pokrajini Verona. Tjesteninu koju proizvodi obitelj Temporin napravljena je sa svježim jajima i semolina brašnom. Rok trajanja je četiri mjeseca od datuma proizvodnje. Neto težina: 1000g Vrjeme kuhanja...
Maraschino trešnje s peteljkom bez koštice. Možete ih koristiti za sve što Vas inspirira; kolače, sladoled, koktele. Bez maraschino trešnje koktel Manhattan nije Manhattan, a i brojne je slastice, uz mnoštvo drugih miješanih pića, gotovo nemoguće zamisliti bez tog jestivog...
Višnja amarena bez koštice u tamnom, jako ukusnom sirupu koji barmeni i slastičari itekako znaju iskoristiti. Kvalitetnom proizvodnjom i pakiranjem višnje su zadržale svoj prirodni oblik.
Pistacio je namirnica koja je u gastronomiji izrazito popularna, možda čak i više nego ikad prije. Jelo je gotovo onda kada mu se doda završni detalj a sjeckani pistacio savršen je proizvod za obogatiti topli sendvič s mozzarellom i maslinama,...
Savršenog izgleda mini jabuke pakirane su u blago zaslađenoj vodi. Zanimljiva namirnica koju kuhari vole koristiti za isticanje jela, bilo slanih ili slatkih. I nije samo ukras, jer mini jabuke su i ukusne.
Ručno ubrani, osušeni i prosijani origano. Ovaj origano vrhunske je kvalitete i koristi se za pizze, peciva, salate, kuhana jela poput ragua i dodatak ribljim jelima, umaku od rajčice, u rižotima i tjestenini. Težina: 35g