- Home
- Riba, umaci i salse, specijaliteti
- Deserti
- Amarena višnje s peteljkom u sirupu 890g/455g
Amarena višnje s peteljkom u sirupu 890g/455g
Višnja amarena bez koštice u tamnom, jako ukusnom sirupu koji barmeni i slastičari itekako znaju iskoristiti. Kvalitetnom proizvodnjom i pakiranjem višnje su zadržale svoj prirodni oblik.
Related Products
Spray za podmazivanje kalupa 500ml
Koristan sprej sadrži mješavinu biljnih ulja koja omogućuju lako uklanjanje pripremljene hrane pečene u kalupu, tavi i drugim površinama. Jednostavna primjena, higijenski i ne utječe na okuse. Sastojci: biljna ulja ( uljane repice, sjemenki grožđa i palmino ulje u različitim...
Umak od pistacija 520g (bez glutena)
Neodoljivo ukusan umak proizveden u Sicilij u zemlji gdje raste najbolji pistaciji na svijetu. Pistaciji 51%, suncokretovo ulje, sol i bijeli papar, svi sastojci su izvorni i čine ukusnu krema pogodnu za pripremu slanih i slatkih jela.
Riža carnaroli- riso buono gran reserva 1000g
Carnaroli Gran Reserva je riža koja prolazi proces sazrijevanja od dvije godine u silosima u posebno kontroliranim uvjetima. Talijani su sortu carnaroli počeli odležavati radi važnih promjena. Teksturu i okuse rižota diže na novu gastronomsku razinu. Odležana riža tijekom kuhanja...
Krema Catalana (Crème Brûlée) 800g
Krema catalana priprema se i jede doslovce svugdje s malim izmjenama. U Francuskoj je to crème brulée, u Italiji crem caramel, u Španjolskoj crema catalana, kod nas rožata. Jedinstvene kreacije možete stvarati uz dodatke poput vanilije, ruma, svježe mente, limunove...
Riža artemide riso buono gran reserva (crna) 1000g- (35 minuta kuhanje)
0 out of 5
0 review(s)Riža artemide riso buono gran reserva (crna) 1000g- (35 minuta kuhanje)
Artemide riža rezultat je prirodne kombinacije vrsta venere i indica. Riža ima ugodan i intenzivan aromatičan miris. Dugog je zrna, pravilnog oblika i prirodne crne boje. S obzirom na bliski odnos sa sortom venera bogata je vitaminima B, mineralima kao...
Šumsko voće u sirupu 580g/ 300g
Borovnice, maline, kupine i crveni ribizl u vlastitom reduciranom soku sa smeđim šećerom. Nama je najdraža kombinacije panna cotte s preljevom od šumskog voća.






















