brands | ROBO |
---|---|
Pakiranje | 2 komada / karton |
- Home
- Tjestenine, riža, brašno, ulje
- Aceto balsamico
- Aceto Balsamico 5lit.
Aceto Balsamico 5lit.
U samom srcu regije Emilia-Romagna nalazi se jedinstveno mjesto na svijetu koji proizvodi vrhunski balsamico ocat iz Modene IGP. Po tradicionalnoj i originalnoj recepturi.
Ocat pripremljen s moštom od grožđa i odležao u hrastovim bačvama u skladu s modenskom tradicijom.
Intenzivnog mirisa i bogatog okusa idealan je za začinjanje salata od povrća, crvenog mesa i ribe.
Categories: Aceto balsamico, Tjestenine, riža, brašno, ulje
Tag: aceto balsamico
Related Products
Trofie
Trofie je kratka, tanka, upletena tjestenina iz Ligurije, talijanske regije koja nam je dala tradicionalni pesto od bosiljka Genovese! Ova se tjestenina izvrsno sljubljuje s pestom jer umak stvarno prianja uz tjesteninu.
Brašno 00 za svježu i punjenu tjesteninu
00 meko pšenično brašno izvrsnih performansi za ručno rađena tijesta ili za tijesta napravljena u kraćem vremenu s industrijskim miješalicama. Brašno se preporučuje za izradu svježe tjestenina i njoka. Vlažnost 15.5 max% Pepeo 0,45 max% Proteini (N * 5,70) 10,5...
Riža parboiled- 1000g
Parboiled riža je tehnološki obrađena riža. Priprema se posebnim postupkom parenja i tlačenja da bi se sačuvali hranjivi sastojci odnosno neoljuštena se riža prije valjanja namače, kuha, suši i zatim ljušti. Namakanje traje od nekoliko sati do nekoliko dana, pri...
Grissini sa maslinovim uljem 450g (25 x 18g)
Grissini sa maslinovim uljem i zrnima soli.
Riža artemide riso buono gran reserva (crna) 1000g- (35 minuta kuhanje)
0 out of 5
0 review(s)Riža artemide riso buono gran reserva (crna) 1000g- (35 minuta kuhanje)
Artemide riža rezultat je prirodne kombinacije vrsta venere i indica. Riža ima ugodan i intenzivan aromatičan miris. Dugog je zrna, pravilnog oblika i prirodne crne boje. S obzirom na bliski odnos sa sortom venera bogata je vitaminima B, mineralima kao...
Vermicelli/ spaghetti (Ø 2,10mm), 500g
Al dente 10 minuta. Dugi format sličan špaghetti, karakteriziran debljim promjerom i vrlo drevnim podrijetlom. Zahvaljujući svojoj svestranosti, Vermicelli su pogodni za najrazličitije kombinacije, a također se dobro slažu s brzim i tradicionalnim začinima talijanske kuhinje poput klasičnog umaka od...