| brands | ROBO |
|---|---|
| Pakiranje | 6 komada / karton |
- Home
- Riba, umaci i salse, specijaliteti
- Namazi, umaci i salse
- Umak od pistacija 520g (bez glutena)
Umak od pistacija 520g (bez glutena)
Neodoljivo ukusan umak proizveden u Sicilij u zemlji gdje raste najbolji pistaciji na svijetu. Pistaciji 51%, suncokretovo ulje, sol i bijeli papar, svi sastojci su izvorni i čine ukusnu krema pogodnu za pripremu slanih i slatkih jela.
Model: 279
Categories: Namazi, umaci i salse, Riba, umaci i salse, specijaliteti
Tags: bez glutena, deserti, namazi, pistacijo, robo, tapas, umaci
Related Products
Inćuni- fileti slani u ulju 680g
Svima koji vole slane okuse morskih plodova inćuni su gurmanska poslastica. Fileti su dugi i čvrsti, lijepe svježe boje i uredno očišćeni od kostiju. Njihov je jak okus pogodan za pripremu raznih ukusnih recepata a poznati su po svojoj moći da obogaćuju sam...
Šumsko voće u sirupu 580g/ 300g
Borovnice, maline, kupine i crveni ribizl u vlastitom reduciranom soku sa smeđim šećerom. Nama je najdraža kombinacije panna cotte s preljevom od šumskog voća.
Češnjak- marinirani 1000g
Ukusan i hrskav češnjak sa blagom prirodom aromom bez neugodnog mirisa. Pripremljen prema jedinstvenoj metodi uz dodatak začina i rajčice. Plodovi češnjaka su zdravi i cijeli. Proizvod je specifičan i dobro prihvaćen od strane gosta tako se udomaćio u mnogim...
Papričice punjene ricotta sirom i kaparom 1000 – (cca 48 kom)
0 out of 5
0 review(s)Papričice punjene ricotta sirom i kaparom 1000 – (cca 48 kom)
Čvrste i sočne pri zagrizu s mekanim i ukusnim punjenjem od ricotta sira i kaparom. Mali zalogaji pripremljeni od jedne vrste namirnica koji okusom i izgledom obogaćuju one bites ponudu predstavljaju nepogrešiv odabir za samostalno serviranje dok su varijacije pripreme...
Kukuruz šećerac 1870g/ 1775g
Šećerac ima sočna, hrskava i ukusna zrna zlatne boje. Kukuruz šećerac može učiniti bitnu razliku u okusu, ali i izgledu jela. U kombinaciji s paprikom, mrkvom, graškom ili lukom, na pizzama ili u salatama, umacima ili tortillama jednostavno oduševljava! Termički...
Kapari usoljeni 1000g
Na Sredozemlju se najčešće upotrebljavaju samo usoljeni kapari koji imaju pravu, izvornu aromu. Prije upotrebe treba ih dobro isprati kako jelo ne bi bilo preslano. Kapari se dodaju uvijek pri kraju kuhanja jer u suprotnome gube na aromi.



















