| brands | ROBO |
|---|---|
| Pakiranje | 6 komada / karton |
- Home
- Konzervirano povrće
- Crveni program - rajčice
- Sušene rajčice u ulju crvene 750g/ 450g
Sušene rajčice u ulju crvene 750g/ 450g
Biraju se samo najljepše i zdrave rajčice ubrane i dozrele na suncu. Brižnim procesom sušenja očuvani su svi vrijedni nutritivni sastojci. Izrezane i očišćene od sjemena aromatiziraju se biljem i utapaju u suncokretovo ulje. Bitno je i kvalitetno ulje u kojem se konzervira a najukusnije su kada se same konzumiraju, na pizzi ili uz dobar sir. Sušene rajčice možete koristiti u juhama, varivima, umacima, tjesteninama, slanim muffinima, kruhovima ili ih samo staviti na propečene bruskete. Sušena rajčica je delikatese a delikatesa je pojam koji označava ukusno jelo koje simbolizira vrhunsku namirnicu i vrhunsku pripremu kojom je nastala.
Model: 274
Categories: Crveni program - rajčice, Konzervirano povrće
Tags: bez glutena, pizzeria, rajčice, robo, tapas
Related Products
Kapari usoljeni 1000g
Na Sredozemlju se najčešće upotrebljavaju samo usoljeni kapari koji imaju pravu, izvornu aromu. Prije upotrebe treba ih dobro isprati kako jelo ne bi bilo preslano. Kapari se dodaju uvijek pri kraju kuhanja jer u suprotnome gube na aromi.
Crveni grah kidney 2500g
Upotreba crvenog graha u kulinarstvu je zaista svestrana. Može se koristiti u hladnim i toplim jelima. Dobro je poznat kao glavna namirnica popularnog chili-ja, a također se koristi u raznim složencima i salatama. Crveni grah je neizostavan sastojak dobro poznate...
Belle di cerignola masline 1550g/ 950g
Vrlo ukusne, velikog ploda oblika šljive porijeklom iz regije Puglia. Svijetle zelene boje i izrazito svježeg ukusa.
Artičoke mignon u ulju 760g/ 450g
Ovi komadi veličine zalogaja istovremeno su nježni i savršeno začinjeni. Jako su ukusne i pune okusa poput svježe pripremljenih artičoka. Često se konzumiraju u vinskim barovima uz sireve ili za sve popularnije tapase i zahvalno se nadopunjuju sa drugim namirnicama....
Artičoke srca grillana u ulju 750g/ 450g
Od branja do čišćenja i pripreme za grilanje sve se radi ručno. Rezultat je ukusno srce artičoke punog i pomalo slatkastog okusa. Često se servira kao prilog uz meso sa žara ili kao komponenta složenijih salata.
Friarielli – vrhovi mladih brokula u ulju 950g/600g
Ovaj ukusni napuljski specijalitet čine vrhovi mladih brokula u marinadi vinskoga octa, suncokretovog ulja i začina. Osim što se dobro slažu uz kratku tjesteninu dobro su poznate i kombinacije s kobasicama ili svinjetinom. Ipak, poznatiji su burgeri i napuljske pizze,...
















