Pastificio Temporin. Obiteljska proizvodnja tjestenine osnovana 1964.godine u Lugagnanu, malom selu u pokrajini Verona. Tjesteninu koju proizvodi obitelj Temporin napravljena je sa svježim jajima i semolina brašnom. Rok trajanja je četiri mjeseca od datuma proizvodnje. Neto težina: 1000g Vrjeme kuhanja...
Ukusan i osvježavajući ljetni desert vrlo se jednostavno i brzo priprema i dodaje se samo hladna voda. Miksati 3-4 minute na najvećoj brzini, kremu usuti u male posude i staviti na hlađenje.
Pistacio je namirnica koja je u gastronomiji izrazito popularna, možda čak i više nego ikad prije. Jelo je gotovo onda kada mu se doda završni detalj a sjeckani pistacio savršen je proizvod za obogatiti topli sendvič s mozzarellom i maslinama,...
Maraschino trešnje s peteljkom bez koštice. Možete ih koristiti za sve što Vas inspirira; kolače, sladoled, koktele. Bez maraschino trešnje koktel Manhattan nije Manhattan, a i brojne je slastice, uz mnoštvo drugih miješanih pića, gotovo nemoguće zamisliti bez tog jestivog...
Ricotta je vjerojatno najomiljeniji svježi talijanski sir a proizvodi se od najkvalitetnijeg kravljeg mlijeka i ima prepoznatljivu svježinu u bilo kojem trenutku. Ricotta se tradicionalno proizvodi desetljećima a zadržala je svoju autentičnost tijekom godina jer se u mljekari Sabelli proizvodi...
Ova mješavina dodavanjem hladnog mlijeka i kratkim miksanjem pretvara se u mekani, lagani i pjenasti mousse. Dovoljno je reći da nakon pripreme kuhinja još dugo i neodoljivo miriše po najukusnoj čokoladi. Priprema je jednostavna bez termičke obrade. 250 grama praška...