Sirup od divlje bazge savršen je izbor za koktele, hugo, spritz od cvjetova bazge, gin & tonic, posebno deserti poput panna cotte,
slastičarske kreme i sl.
Pastificio Temporin. Obiteljska proizvodnja tjestenine osnovana 1964.godine u Lugagnanu, malom selu u pokrajini Verona. Tjesteninu koju proizvodi obitelj Temporin napravljena je sa svježim jajima i semolina brašnom. Rok trajanja je četiri mjeseca od datuma proizvodnje. Neto težina: 1000g Vrjeme kuhanja...
ZA'ATAR – kombinacija začina i trava Bliskog Istoka Autentična mješavina timijana, sezama i sumaka donosi prepoznatljive okuse Bliskog Istoka u svaki jelovnik. Idealan za salate, jaja, sireve, piletinu, povrće, peciva i kruh, Za'atar podiže okus i najjednostavnijih jela. Savršen je...
Ove smokve kuhane u vinu i začinima savršeno se slažu sa sirevima ili u sastavu slastičarskih krema i biskvita te kao dodatak semifredu ili sladoledu. Volumen: 720ml
Ukiseljeni motar donosi osvježavajuću ravnotežu blage kiselosti i prirodne slanosti, obogaćujući jela prepoznatljivim aromatičnim karakterom. 🍽️ Savršeno nadopunjuje riblja i mesna jela, svježe salate, umake i marinade, a idealan je i kao delikatesni dodatak kanapeima ili plati s morskim plodovima....