| brands | Furore |
|---|---|
| Pakiranje | 180 g |
- Home
- Riba, umaci i salse, specijaliteti
- Marmelada For Cheese Only
- Rajčica Mustard Sauce 180g
Rajčica Mustard Sauce 180g
Poslužiti sa Mozzarellom i kremastim sirevima
Model: 8004
Categories: Marmelada For Cheese Only, Riba, umaci i salse, specijaliteti
Tags: furore, marmelade, marmelade za sireve, umaci, umaci za sireve
Related Products
Steak Sauce Furore 310g
Dobar odrezak postaje još bolji samo kada se spari s izvrsnim umakom. Steak sauce Furore, idealno pikantan, na početku dominira papar, kasnije se sjedinjuju hren, celer, rajčica, naranča. Zaokruženog je i svježeg okusa a gustoće poput marmelade.
Pesto alla genovese 500g
Ovaj talijanski specijalitet je spreman odmah za korištenje. Idealan je za umake za sve vrste tjestenina, za razne preljeve, dekoriranje pizza i bruschetta.
Tartufata 500g
Tartufata Po originalnoj recepturi, nepromijenjenog okusa i kvalitete. Lareto tartufata zapanjujuća je mješavina crnih ljetnih tartufa, gljiva, crnih maslina, aromatičnog bilja i začina. Rezultat je niz snažnih i intenzivnih okusa koja se savršeno isprepliću s mnogim jelima oplemenjujući ih posebnim...
Umak od vrganja 500g (bez glutena)
Krema od vrganja kao gotov umak spreman za upotrebu ili tek dio kreativnog jela. Umak sadrži fino mljevene vrganje prepoznatljivog okusa i arome. Uz jednostavnu pripremu idealna je baza tjesteninama, njokima, raznim prilozima ili kao umak uz meso. Od umaka...
Umak od pečenih paprike 500g
Umak od pečenih paprike je zanimljiv, mirisan i pomalo egzotičan, a u isto vrijeme jednostavan i elegantan! Nudi mnoge ideje za vegetarijanska jela a već dovoljno ga je samo spojiti s najdražom tjesteninom. Također, ovaj proizvod smo spojili s drugim...
Tartufata 170g
Tartufata Po originalnoj recepturi, nepromijenjenog okusa i kvalitete. Lareto tartufata zapanjujuća je mješavina crnih ljetnih tartufa, gljiva, crnih maslina, aromatičnog bilja i začina. Rezultat je niz snažnih i intenzivnih okusa koja se savršeno isprepliću s mnogim jelima oplemenjujući ih posebnim...














