Pastificio Temporin. Obiteljska proizvodnja tjestenine osnovana 1964.godine u Lugagnanu, malom selu u pokrajini Verona. Tjesteninu koju proizvodi obitelj Temporin napravljena je sa svježim jajima i semolina brašnom. Rok trajanja je četiri mjeseca od datuma proizvodnje. Neto težina: 1000g Vrjeme kuhanja...
Listovi kapara savršeno idu uz bruskete, kanape sendviči, tjestenina s plodovima mora, kozice, škampi, zatim ribe poput tune, bonide, skuše i sabljarke. Volumen: 210ml
Vrlo ukusne, svijetlo zelene boje, idealne masline za aperitive, predjela i salate kao i za sve namjene u kuhinji. Beru se krajem ljeta dok još nisu skroz zrele. Originalna maslina za Martini cocktail
Ručno ubrani, osušeni i prosijani origano. Ovaj origano vrhunske je kvalitete i koristi se za pizze, peciva, salate, kuhana jela poput ragua i dodatak ribljim jelima, umaku od rajčice, u rižotima i tjestenini. Težina: 35g
Doživite bogatstvo okusa uz naš tahini, idealan za raznovrsne kulinarske kreacije - od kremastih namaza i aromatičnih umaka do inovativnih slanih i slatkih delicija. Pažljivo odabrane sezamove sjemenke najviše kvalitete daju mu prepoznatljivu glatku teksturu i puninu okusa koja se...
Dalmatinski luk ukiseljen u kvasini. Izrađeno po tradicionalnoj recepturi. Ovaj spoj idealan je dodatak za mesne nareske, sireve i hladne plate. Volumen: 720ml