- Home
- Konzervirano povrće
- Crveni program - rajčice
- Passata od žute rajčice, 2500g
Passata od žute rajčice, 2500g
Najbolje žute rajčice ubrane i prerađene u passatu od žutih rajčica.
Koncentrat jedinstvene arome i okusa: intenzivne arome su spojene s delikatnim okusom.
Slaže se s delikatnijim jelima, prikladan uz ribu, ali i za gurmanske pizze i focaccie.
Categories: Crveni program - rajčice, Konzervirano povrće
Tags: rajčice, ristoris, umaci
Related Products
Taggiasche masline bez koštice u ulju 900g/ 650g
Masline Taggiasche bez koštica u ekstra djevičanskom maslinovom ulju mala je, slatka talijanska maslina tamnocrvene boje i mirisnih voćnih nota. Ovu vrstu masline svakako ne treba posebno predstavljati jer svojom gastronomskom izvrsnosti spada u one namirnice koje jelima daje maštovitu...
Bijeli španjolski grah 2500g/ 1500g
Grah je najpoznatija mahunarka. Neutralnog je okusa pa omogućuje niz kombinacija s različitim namirnicama i začinima. Bijeli španjolski grah poseban je po svojim velikim zrnima a idealna su za predjela, salate i kuhanje tradicionalnih jela cijeloga svijeta od meksičkog pečenog...
Artičoke srce u salamuri 2500g/ 1350g
Od odabranih svježih artičoka kojima su uklonjeni tvrdi listovi ostaje najukusniji dio, a to je njezino srce koje se pakira u salamuru. Idealna su za bilo koju svrhu, a savršeno će zamijeniti svježe artičoke. Od njih se rade odlični umaci,...
Crveni grah kidney 2500g
Upotreba crvenog graha u kulinarstvu je zaista svestrana. Može se koristiti u hladnim i toplim jelima. Dobro je poznat kao glavna namirnica popularnog chili-ja, a također se koristi u raznim složencima i salatama. Crveni grah je neizostavan sastojak dobro poznate...
Kapulice crvene u vinskom octu 2500g/ 1500g
Crvene izdužene kapulice prirodno su slatke, a bojom i izgledom dominiraju na tanjuru. Kao namirnica izuzetno je svestrana u kombiniranju s mnogim jelima, od hladnih plata, ukusne dekoracije, priloga ili kao dio toplog jela na žlicu. Nekako podsjeća na stara...
Friarielli – vrhovi mladih brokula u ulju 950g/600g
Ovaj ukusni napuljski specijalitet čine vrhovi mladih brokula u marinadi vinskoga octa, suncokretovog ulja i začina. Osim što se dobro slažu uz kratku tjesteninu dobro su poznate i kombinacije s kobasicama ili svinjetinom. Ipak, poznatiji su burgeri i napuljske pizze,...















